Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Magyarországon kapható MG...

Pirat30 kérdése:

Magyarországon kapható MG autókról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

márc. 24. 23:12
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Mint minden hasonló noname márkáról: elég putris, recseg-ropog-gusztustalan, de újonnan és kizárólag újonnan 3-4 évig elfogadható, csak balesetbe ne kerülj vele, mert tuti meghalsz. 3-4 év után el kell felejteni, mert az alkatrész ellátás egyenlő a nullával, nem kapható hozzá semmi.
márc. 25. 03:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

1. Kizárt az hogy így legyen mert nem kapná meg az engedélyt.

Alkatrész meg majd lesz hozzá 5-6 év múlva .

márc. 25. 06:25
 3/8 anonim ***** válasza:
40%

#2 Vicces az 5-6 év, mert pont egy 6 éves 2019-es MG volt bent nálunk múlt héten. A tecdoc még az alvázszámot sem ismerte fel. 😂 Még egy rohadt féktárcsa sem kapható, akkor szerinted mekkora eséllyel indult a futómű alkatrészek keresése? El kellett küldeni a faszit, hogy menjen márkaszervizbe.

A biztonságot tekintve talán előítéletes voltam, de nem alaptalanul. A Ssangyong és a BYD is kapott engedélyt úgy, hogy megbukott az euroncap-n. Az MG-t nem tudom, szóval oké, nem ítélem el ismeretlenül, de mernék rá fogadni közepesen nagy összegben, hogy az is maximum 2 csillag.

márc. 25. 06:47
 4/8 anonim ***** válasza:

#3: ZS hibrid 4 csillagot kapott tavaly...

[link]

márc. 25. 14:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Hasonló kérdést már tettem fel én is évekkel ezelőtt. Ár-érték arányban lehet hogy nem olyan rossz. A maga kategóriájában kell kezelni. Egy alap Daciával lehet hogy felveszi a versenyt. De a műszaki megoldásai nagyon hervasztóak. Nagyon látszik mindenen is a spórolás. Nem véletlenül annyi az ára amennyi, annyit is ér sajnos.
tegnapelőtt 17:08
 6/8 A kérdező kommentje:

MG HS 5 csillag 2024-ben

[link]

Az MG3 hybrid+ -ról, meg összességében nagyon jókat mondanak.

Közben kipróbáltam, sokkal többnek tűnt, mint egy alap Dacia. Sőt! Jelenleg, azt gondolom, komoly ellenfele lesz ez még a Toyota Yaris hybridnek is. Bár, előjöhet bármi műszaki gebasz, de ez még nem látszik.

Meg, ott a 7 év garancia is.

tegnapelőtt 20:50
 7/8 anonim ***** válasza:
47%

Jó, hát ha te így eldöntötted, hogy sokkal jobb mint a Toyota és más véleményt nem fogadsz el, akkor mi a kérdés?!

Vegyed, ha ennyire rá vagy izgulva erre a márkára! Van aki csak a saját kárából tanul, az okos a máséból.

tegnap 12:26
 8/8 A kérdező kommentje:
Azon okos válaszokat várom, akinek van valós tapasztalata pl.: MG3 hybriddel kapcsolatban. Konkrétan, milyen műszaki hibák jöttek elő eddig? Ausztráliában 17000db-ot adtak el, egész jókat írnak ottani tulajdonosok is. Idehaza csak tavaly indult az értékesítés...eddig 1 tulajt találtam, de semmi baja nincs az autóval. Miért rossz az MG konkrétan? Szeretném megérteni.
tegnap 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!