Magyarországon kapható MG autókról mi a véleményetek?

1. Kizárt az hogy így legyen mert nem kapná meg az engedélyt.
Alkatrész meg majd lesz hozzá 5-6 év múlva .

#2 Vicces az 5-6 év, mert pont egy 6 éves 2019-es MG volt bent nálunk múlt héten. A tecdoc még az alvázszámot sem ismerte fel. 😂 Még egy rohadt féktárcsa sem kapható, akkor szerinted mekkora eséllyel indult a futómű alkatrészek keresése? El kellett küldeni a faszit, hogy menjen márkaszervizbe.
A biztonságot tekintve talán előítéletes voltam, de nem alaptalanul. A Ssangyong és a BYD is kapott engedélyt úgy, hogy megbukott az euroncap-n. Az MG-t nem tudom, szóval oké, nem ítélem el ismeretlenül, de mernék rá fogadni közepesen nagy összegben, hogy az is maximum 2 csillag.

MG HS 5 csillag 2024-ben
Az MG3 hybrid+ -ról, meg összességében nagyon jókat mondanak.
Közben kipróbáltam, sokkal többnek tűnt, mint egy alap Dacia. Sőt! Jelenleg, azt gondolom, komoly ellenfele lesz ez még a Toyota Yaris hybridnek is. Bár, előjöhet bármi műszaki gebasz, de ez még nem látszik.
Meg, ott a 7 év garancia is.

Jó, hát ha te így eldöntötted, hogy sokkal jobb mint a Toyota és más véleményt nem fogadsz el, akkor mi a kérdés?!
Vegyed, ha ennyire rá vagy izgulva erre a márkára! Van aki csak a saját kárából tanul, az okos a máséból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!