Ha a mostani piros színű autót lefényezem kékre, akkor csak besétálok a kormányablakba és bejelentem hogy változott az autó színe, és kapok új forgalmit?
Figyelt kérdés
Papír nem lenne a fényezésről, tehát csak mondani tudom hogy át lett fújva. Van valami nehézség ezzel kapcsolatban, vagy kb ennyi a menete ahogy fent leírtam?márc. 23. 14:30
1/9 anonim 

válasza:

Először technikai szemle, utána kormányablak.
2/9 A kérdező kommentje:
Technikai szemle az mit takar a gyakorlatban?
márc. 23. 14:38
3/9 anonim 

válasza:

Fontold meg mert ha eladod a színváltása ok a karambolra sumákság gyanúkra , anélkül is értékcsökkentő tényező .
4/9 anonim 

válasza:

Biztos megéri vesződni vele?Kívül piros lesz,de a motortér,meg az ajtók belseje kék?Mert ha teljes festést akarsz,az milliós tétel,tiszta pénzkidobás.Akkor már inkább érdemes lenne utánnanézni mennyiért fóliázzák körbe.
5/9 A kérdező kommentje:
Csak egy ladáról van szó, nem olyan nagy érték, na meg nem tervezem eladni. Eleve lakatolva lesz az egész alja, körbe is vannak horpadások, tehát így is úgy is érdemes már akkor telibefújni, itt jött elő hogy ha már telifényt kap akkor lehetne más a szín.
márc. 23. 16:35
6/9 anonim 

válasza:

Egy ladára főleg nem költenék ennyit-lakatolás,festés 1 milla,annyiért már kapsz normális autót.
7/9 A kérdező kommentje:
Magamnak csinálom, és hiába kapok "normálisat" ha én ladázni szeretnék. Amúgy meg ez most teljesen mindegy, a kérdés a papírozás oldalra irányult. Szóval technikai szemle alatt mit értünk? Hová kell vinnem?
márc. 23. 18:49
8/9 anonim 

válasza:

Legjobb, ha bemész személyesen pl. az NKH-hoz. Talán több infót kapsz.
9/9 anonim 

válasza:

NKH fogja megmondani, a belejentett lakóhelyed szerintinél érdeklődj, mert úgyis oda kell vinned majd. Lesz egy szemle, ami kicsit lazább ellenőrzés, mint egy műszaki vizsga, megállapítják a színváltozást, és az okmányirodában a szokásos összegért adnak egy új forgalmit.
Nyilván arra irányult a kérdés innentől, hogy mennyire kell közlekedésre alkalmas állapotban lenni az autónak. Szerintem teljesen. Én voltam átépítés miatt soron kívül vizsgán, nem szeretik az ilyesmit, nagyon nem, belekötnek, beszólnak, ahol tudnak.
Szóval ha kész a kocsi, akkor ezzel kezd, aztán utána kezdj ráaggatni bármi mást, ami kérdéses lehet egy vizsgán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!