Kerepesi uton jovok az Arena felol. Majd jobbra fordulok a telizoldnel a Hungaria krt-ra. Ha a teli lampa epp piros de van egy jobbra kanyarodo sav arra is vonatkozik a piros? Ez a jobbra kanyarodo kis savnak nem tudom a pontos nevet.
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 20:42
1/9 anonim válasza:
Az egy kanyarodó sáv és arra nem vonatkozik a piros.
2/9 anonim válasza:
Nyugi, majd a sofőr tudja, akinek már van jogsija
3/9 anonim válasza:
Jogsi nélkül vezetsz, vagy utasként kérdezed?
Van a sáv felett, vagy annak jobb oldalán lámpa?
4/9 anonim válasza:
3.
Nincs semmi. Egy elsőségadás tábla van. Ha zöld van, akkor simán tud kanyarodni, ha meg piros van, akkor néznie kell, hogy jön e kocsi. Ha nem, mehet.
6/9 A kérdező kommentje:
Igen mar van jogsim. De en is igy gondoltam viszont kellett a megerosites. Ebbe a szituba nagyon ritkan futottam bele es nem voltam mar 100% biztos.
Köszönöm mindenkinek!
tegnap 10:31
7/9 anonim válasza:
Miyen szituba? Lámpa, tàbla hol van valoldalon, ami rád vonatkozik?
8/9 anonim válasza:
EGy tábla van ott ami rád vonatkozik , betartod az elsőbbség adást és kész.
9/9 anonim válasza:
A kulcs az, hogy az els.adás tábla magában áll vagy lámpával. Itt lámpa nélkül, tehát mehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!