Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Adott egy Rieju mrt 50 2021...

Patrik 97 kérdése:

Adott egy Rieju mrt 50 2021 és motor Az a probléma hogy menet közben a tompított világítás hirtelen fehéren fel villant és meg állt azóta nincs szikra ilyenkor mi lehet a probléma vagy merre induljak a nyom keresésben?

Figyelt kérdés
ma 20:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Ki is égett az izzó?
ma 20:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Az izzó nem égett ki amikor menet közben rá engedtem a kuplungot 4.ben akkor fel villant
ma 21:00
 3/4 A kérdező kommentje:

Annyi volt az egész hogy jöttem haza melóból aztán olyan 50km/h körül egyszer csak villant az izzó baromi erősen és még állt a motor be húztam a kuplungot és egyet raktam neki vissza mikor ra engedtem a kuplungot akkor az izzó fel villant szóval nem tudom mi lehet a baj

Talán biztosíték?

ma 21:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Gyújtásnak nincs biztosítéka. Valahol lehet, hogy lett egy zárlatod, pl a gyújtó és a világítás tekercse közt, mivel a világítás nem akkuról megy. Itt sajnos nincs mit tenni, át kell nyálazni az egész rendszert.
ma 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!