Vince342 kérdése:
Miért nem ég az első fényszóró(tompított, távolsági) hátsó helyzet jelző és műszerfal világítás?
Figyelt kérdés
Egy Piaggio typhoon 93-as 50 2t robogóról van szó. A többi dolog mind működik (első indexek, hátsó indexek, duda, önindító, fék lámpa) szétszedtem teljesen a motor és miután össze raktam nem működnek ezek. Lehet nem Csavartam vissza a feszültség szabályozóra a vezetékeket? Vagy felcseréltem a két kábelt ami arra a 4 amperes kockára megy? Nem tudom a nevét bocs.jan. 30. 02:10
1/5 anonim válasza:
Figyelj ha szét szedted elő fordulhat, hogy nem jól raktad össze, de mi előtt újra neki állsz a szét szerelmesnek, én ajánlom hogy ellenőrizd le, esélyes hogy ki égett. Ha viszont nem akkor valamit nem jól szerelhettél össze, de reméljük nem sértetted meg a kábelt, de végülis az sem lenne a világ vége, de kezd először a legkönnyebbtől, aztán sorba:)
2/5 anonim 

válasza:

" Lehet nem Csavartam vissza a feszültség szabályozóra a vezetékeket? Vagy felcseréltem a két kábelt ami arra a 4 amperes kockára megy? Nem tudom a nevét bocs. "
Lehet.
3/5 anonim 

válasza:

Azt te tudod, hogy mit nem csavartál vissza, de pl az én motoromon, amiket itt felsoroltál" (első indexek, hátsó indexek, duda, önindító, fék lámpa)" azok mind az akkuról mennek, világítás pedig csak járó motornál van. Innentől minimum annyit meg kellene nézni, hogy van-e egyáltalán töltés?
4/5 A kérdező kommentje:
1# az izzók nem égtek ki, azzal kezdtem hogy megnézem, de eddig működött minden.
jan. 30. 10:31
5/5 A kérdező kommentje:
3# az tudom hogy csak járó motornál megy, mivel váltakozó áramu a robogóm.
jan. 30. 10:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!