Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen megbízható kombit...

Milyen megbízható kombit javasolnátok 2-3 millió forint között?

Figyelt kérdés
Napi szinten 2x10 kilométerre használnám, hogy eljussak vele a vasútállomásra. Fontos lenne az is, hogy szükség esetén nagyobb tárgyakat is gond nélkül bepakolhassak, ezért is kellene kombi. Ezen kívül havi 1-2 alkalommal lennének többszáz kilométeres külföldi utak is, ahonnan jó lenne ha nem trélerrel kellene hazahozni.

márc. 7. 15:24
 1/7 anonim ***** válasza:
63%
Ford Focus
márc. 7. 15:38
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

Hát... necces.

Az összeg miatt is de inkább a használat miatt is.

Ez inkább benzines kategória csak sajna az meg durván fogja enni a pénzed :/

Nekünk ennél olcsóbb benzines japán kombi van így nem is írom a típust.

Nagyon megbízható de az az 1,6-os motor benne egy zabagép.

Ritkán használom, csak akkor ha pakolni kell mert arra marha jó.

márc. 7. 16:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Ford Focust én is néztem. De melyik motor az ami legkevésbé problémás? A fogyasztás kevésbé lenne fontos számomra mint a megbízhatóság.
márc. 7. 16:45
 4/7 A kérdező kommentje:
#2 Nekem egy 20 éves szívó 1,6 benzines Opelem van most, 6,6 literrel eljárok vele. Alapjában véve elégedett voltam vele, motorral soha nem volt gond, de sajnos megette a rozsda. Egy vagyont kellene rákölteni, így inkább cserélném valami újabb, de hasonlóan problémamentes kocsira.
márc. 7. 16:54
 5/7 anonim ***** válasza:
márc. 7. 20:12
 6/7 anonim ***** válasza:
70%
Toyota avensis, corolla vagy Honda accordot esetleg még mazda 6.
márc. 8. 07:30
 7/7 Szolovjov ***** válasza:
A Focusban bevált motor az 1.6 16V Duratec. Nekem 7 litert fogyaszt. A Ti-VCT bajos.
márc. 8. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!