Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Veszélyes útszakaszokon...

Veszélyes útszakaszokon átengeded a feleségednek a vezetést vagy átveszed inkább?

Figyelt kérdés
Van olyan ismerősöm, aki csak városba mer vezetni, de nagyobb forgalmú autóúton már nem.

tegnap 16:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én is nagyon haragszok azon sofőrökre akik autójukkal sérülést okoznak egy ártatlan út széli fának amikor nekicsapódnak 180 km/h sebességgel. Évekig nem nő vissza a kérge.. :(
tegnap 20:44
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

A megfogalmazasban ott a helyből alá-fölé rendeltseg. Szerintem a hazas es nem házas parok legnagyobb többségében ebből fakad baj.

Nincs olyan, hogy átengedem. Olyan van, hogy ki vezet. Ha kutyaként kezeled az asszonyt, akkor úgy is fogja erezni magát, és bénázik a nyomas alatt.

Nálunk nekem van majd 20 éve jogsim, neki 3 éve, ha zsúfolt, balkani kulturajú utszakaszok is vannak, én vezetek, végig. Mivel ő nem akar kínlódós helyen vezetni.

tegnap 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!