Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a jó az audikba?

Mi a jó az audikba?

Figyelt kérdés
Miért vesz valaki audit például? Miért nem vesz VW, bmwt, mercit?

tegnapelőtt 21:36
 1/9 anonim ***** válasza:
36%
Remekül tudnak égni. Az minden pénzt megér. Szerintem ezért az élményért.
tegnapelőtt 21:40
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Most erre mit lehet válaszolni? Miért jó a sonkás szendvics de a szalámis nem?
tegnapelőtt 21:46
 3/9 dirtboy ***** válasza:
93%

És ha bmw-t vesz akkor miért nem vesz VW-t mercit vagy audit? Vagy ha Mercit vesz mirt nem vesz VW-t bmw-t vagy audit?

Az tetszik neki és kész,ilyen egyszerű,mindenki azt vegyen ami neki tetszik.

tegnapelőtt 21:55
 4/9 anonim ***** válasza:
38%
A VW szegényeknek való, a Mercik undik, a BMW-k meg komplexusos parasztoknak való. Marad az Audi.
tegnapelőtt 21:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Talán az audi tetszik annak aki megveszi, ennyi az oka, és láss csodát aki mercit vesz, az pedig azért veszi azt mert a merci tetszik neki….
tegnapelőtt 22:02
 6/9 anonim ***** válasza:
22%
Az Audi egy prémium Volkswagen. Kicsit több benne a szigetelés, picit több a merevítés és egy egész picit jobban néz ki. Ennyi.
tegnap 06:40
 7/9 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Az lemaradt, hogy bár szerintem a Volkswagen sok ember számára elérhető márka, mégsem a szegények autója, ahogy azt felettem kettővel írták. A Volkswagen is egy teljesen jó márka, sőt, aki egy picit is benne van az autós világban az tudja, hogy a Volkswagen finanszírozza az Audik, Skodák, Lamborghinik, Cuprák, gyártását. A világ legnagyobb autós konszernje

tegnap 06:44
 8/9 anonim ***** válasza:
#6 Ettől azért sokkal több a különbség köztük, nézz meg egy C8at és egy B8 passatot, mindkettő jó, de az audi messze felette így is.
tegnap 08:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Most erre a kérdésre mit vársz?! Mert szerencsére nem kizárólag egyfajta egyenautó kapható és mindenkinek más tetszik. Csajokból sem mindenki pl csak a szőkékre gerjed. Autóból miért vesz valaki Fordot, miért nem Opelt - ilyen ez a kérdés is.
tegnap 09:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!