Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Quad 250ccm 4t indítás problém...

Quad 250ccm 4t indítás probléma. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Bikáztam a quadom egy 3.5t-s teherautorol, szépen tekerte a motort az önindító, majd egyik pillanatrol a masikra csak az onindito forgott, a motor nem. Otletem sincs mi tortent, vettem mar ra uj fogaskerek szettet, nem-e elkoptak, megprobaltam ugy is inditani sajat akksijarol de ugy is ugyanazt csinalta, az onindito forog, a motor nem. Fogaskerekek szepen osszeernek pedig. Mi lehet a gond?

tegnapelőtt 12:06
 1/8 anonim ***** válasza:
kap szikrät, benzint?
tegnapelőtt 12:38
 2/8 A kérdező kommentje:
1: nincs hozzá köze, nem forog a blokk csak az önindito hallatszik ahogy forog. a blokk egyaltalan meg sem mozdul
tegnapelőtt 12:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Az a tippem hogy szétesett a lendkerék szabadonfutója. Rosszabb esetben elnyírta az éket a lendkerék
tegnapelőtt 12:53
 4/8 A kérdező kommentje:

2: azt hogy tudom kideriteni?

ha csavarhuzoval a fogak alá piszkálok birom a blokkot forgatni

tegnapelőtt 12:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Biztos van azon is egy kis ablak a lendkeréknél. Ha azt leveszed látni hogy forog e a lendkerék amikor indítózol. Ha nem forog akkor vagy a szabadonfutó vagy egyéb probléma a fogaskerekeknél. Ha forog a lendkerék, de a blokk nem akkor meg az éket nyírta el.
tegnapelőtt 13:36
 6/8 A kérdező kommentje:
5: igen néztem pont az elobb, hát az van hogy inditozas kozben minimalisan forog a lendkerék, nagyon lassan
tegnapelőtt 13:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Azt írod hogy nem forog a motor, majd azt hogy minimálisan forog a lendkerék.

EZeket hogy kellene érteni??

tegnap 05:33
 8/8 A kérdező kommentje:

7: ugy hogy kézzel tudom hajtani a motrot de az onindito nem hajtja meg, csak lassan es hulye hangja van

tudom hulyen hangzik de tenyleg😀

arra gyanakszom most valamelyik fogaskereknrk a perselye megkopott es nem ugy ernek ossze ahogy kellene

tegnap 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!