Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Toyota autók 18 év felett is...

Toyota autók 18 év felett is jó autók?

Figyelt kérdés
Érdemes venni 18 év felettit?
febr. 15. 23:55
 1/9 anonim ***** válasza:
febr. 16. 00:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
én 300300km-el vettem 22 éveset 2 évvel ezelőtt, hibamentesnek nem mondanám, de attól nem félek, hogy ne indulna be vagy ne vinne haza, futóművel volt csak problémám, illetve volt pár lukadás kipufogón és szívó csonkon, de lekopogom eddig jó.
febr. 16. 00:35
 3/9 anonim ***** válasza:
35%
Jónak jók, de nem venném. Nem ér annyit. Meghúzza egy hülye a parkolóban, többe kerül rendberakni a kasztnit, mint amennyit ér. Főleg egy ötszemélyes autó azért nem adja egy ténylegesen ötfős családnak azt a komfortot, mint egy fiatalabb hasonló kategóriás. Ezeknek az autóknak már olyan piaca van, hogy a mi Corollánkat belga cég vette meg, és két nappal később már uszály vitte Afrikába, ahol isten tudja, milyen módon amortizálják a kivégezhetetlen japán konstrukciót. De európai embernek, aki európai komfortokhoz szokott, én nem javasolnám. Amúgy munkába járáshoz, rohangáláshoz, alkalmi hosszabb úthoz én megvenném. De ha benne vvan a pakliban, hogy három év múlva már gyerekem van, akkor úgyis el kéne adnom és venni valami normális autót.
febr. 16. 02:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én ttoyota párti vagyok, jelenleg is egy 15 éves példanyt használok.

Összességében nekem az a tapasztalatom, hogy a megbízhatóság terén jóval a korosztályának átlaga felett vannak a márka példányai (persze vannak itt is lutri példanyok mint az 1.33-as benzines - nem megfelelő olajjal hasznalva garantált a költséges motorgenerál, vagy a 2.2 DCAT ami meg egy 177 lovas dízel, cserébe jó rossz a híre).

A belterekre jellemző, hogy viszonylag egyszerű, de tartós, ha nem valami ultra ordenáré tulaja/i voltak korábban, akkor nagykorúként is közel van az ujkorihoz.

Biztonság terén is erős a márka, az en corollamban pl van 7 db legzsák.

Extrázottsag terén nagy a szórás. (nálam pl van kulcs nelküli indítás, esőerzékelős ablaktörlő de sima halogén fényszórók jartak hozzá)

febr. 16. 07:10
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha érvényes a műszakija mondjuk fél évre, nem volt karambolos javítása, nincs nagy rozsdafoltja, akkor vedd meg. Örök darab.
febr. 16. 09:07
 6/9 anonim ***** válasza:
75%

Van valami mondás a toyotara, hogy a világon a legjobb, topp 1 háromszáz éves távlatban (vagy még sokkal több, lényeg, hogy azelőtt top 1 volt, hogy létrejött az anyacég, már a nagy könyvben előre meg volt írva).

Minél régebbi egy autó, ugye annál jobb. Ez tény.

febr. 16. 09:17
 7/9 Szolovjov ***** válasza:
0%
Mechanikusan lehet jó lenne, de a Toyota híresen rommá rohad alulról már tizen évesen is. Ki van spórolva az anyag a kaszniból.
febr. 16. 10:40
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
7-es, ez igy nem igaz. Ha el van hanyagolva akkor barmelyik közel 20 eves auto rohadhat, nem jellemzőbb a Toyotára sem jobban a rohadás, mint akarmelyik átlagos kortars kocsira.
febr. 16. 11:27
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
febr. 16. 12:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!