Toyota autók 18 év felett is jó autók?

Én ttoyota párti vagyok, jelenleg is egy 15 éves példanyt használok.
Összességében nekem az a tapasztalatom, hogy a megbízhatóság terén jóval a korosztályának átlaga felett vannak a márka példányai (persze vannak itt is lutri példanyok mint az 1.33-as benzines - nem megfelelő olajjal hasznalva garantált a költséges motorgenerál, vagy a 2.2 DCAT ami meg egy 177 lovas dízel, cserébe jó rossz a híre).
A belterekre jellemző, hogy viszonylag egyszerű, de tartós, ha nem valami ultra ordenáré tulaja/i voltak korábban, akkor nagykorúként is közel van az ujkorihoz.
Biztonság terén is erős a márka, az en corollamban pl van 7 db legzsák.
Extrázottsag terén nagy a szórás. (nálam pl van kulcs nelküli indítás, esőerzékelős ablaktörlő de sima halogén fényszórók jartak hozzá)

Van valami mondás a toyotara, hogy a világon a legjobb, topp 1 háromszáz éves távlatban (vagy még sokkal több, lényeg, hogy azelőtt top 1 volt, hogy létrejött az anyacég, már a nagy könyvben előre meg volt írva).
Minél régebbi egy autó, ugye annál jobb. Ez tény.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!