Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tetszik nektek a vadi új...

Tetszik nektek a vadi új Volkswagen típus?

Figyelt kérdés
[link]

tegnap 10:47
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Érzek egyfajta őszintetlenséget válaszaitokban. Van olyan sejtésem, miszerint azért nem tetszik nektek, mert nincsen rá pénzetek.
tegnap 21:25
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
18 millióért már autót veszel, nem ezt.
tegnap 21:26
 13/20 A kérdező kommentje:
Ez is autó. Mitől nem az?
tegnap 21:30
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem jönnek be annyira a terepre teljesen alkalmatlan, felpuffasztott telepjáró kombik.

Nem csúnya, de hasonló mint a többi SUV. A új generációs Duster is néz ki így....

tegnap 21:55
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Valóban nincs pénzem.... Már mint egy R34-es Skyline-ra, nem is tagadom egy percig sem. Valamint, én kérek elnézést, amiért nem jön be egy euros6-os motorral szerelt városi "terepjáró", ami tele számomra teljesen felesleges, macerás, költséges vezetés támogató rendszerrel és kényelmi extrával. De kinek mi.
tegnap 22:16
 16/20 anonim ***** válasza:
Tetszenek a SUV-ok, de nincs rá pénzem és ha lenne akkor nem ezt a márkát választanám. Amúgy tetszik, de nem szimpatizálok a modern autókkal és ismétlem anyagi okok miatt sem tudnám megvenni.
ma 00:52
 17/20 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik a Mclaren P1 pedig lehet soha nem lesz rá pénzem.

Nem tudod elképzelni, hogy az ezredik SUV-tól már nem sikítanak a tini lányok? 🤣

ma 05:21
 18/20 A kérdező kommentje:
Tehát neked az a fontos, hogy sikítsanak a lányok, amikor meglátnak? Ezért kellene gondolom Mclaren. Nekem ez nem szempont, te emlegeted, tehát neked fontos. Nekem eszembe sem jutott ilyen, megmondom őszintén.
ma 08:57
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem az a fontos nekem. Ezt így szokták mondani egy újdonságra, ami valójában semmi újat nem hoz. 😐

Csak hogy megértsd levezetem:

Te azt gondolod, hogy az emberek irigyek azokra az emberekre, akik ilyen autót használnak, ezért az autót hibáztatják. Biztos vannak páran ilyenek, de aki gyakorira feljár válaszolni a badarságaitokra hidd el, hogy tényleg autós ember és kezd elege lenni az ezredik alaktalan, dobozformájú autóból.

Amúgy drágább autóval járok, de hagyjuk is…

ma 09:37
 20/20 anonim ***** válasza:

Szeretem, ha valaki kompetens egy témában. Erre tökéletes példa akár a 19-es.

Pont tegnap néztem bele egy Göbis podcast-be, ahol csak részben volt szó autókról.

https://www.youtube.com/watch?v=BNe8W7njtaQ

"Alig vannak különbségek az új autók között" - Göbölyös Zsolt

Tehát nincs már egyediségük, karakterük a mai autóknak. Bár én inkább így fogalmaznék: ezek arra vannak kitalálva, hogy a városba f.szoskodjanak vele, és locsolják rá a pénzt... Elértéktelenedő kacatok, a mai világ, fogyasztói társadalmának.

ma 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!