Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen 10-15 éves nem luxus...

Milyen 10-15 éves nem luxus SUV van amiben egy kicsit erősebb motor van, legalább 180 LE?

Figyelt kérdés

Megfigyeltem hogy manapság szinte csak a luxusautókat szerelik erős motorral.

Kipróbáltam a Vitarát és az a 120 lovas 1.6os motor nagyon gyenege, előzést felejtsd el.

tegnap 16:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Válogass:

[link]

tegnap 17:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egy VW suv egyáltalán nem luxus kategória, mindegyiket szerelték erősebb motorral
tegnap 17:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Ott vezetéstechnikai gondok vannak, ha valaki nem tud előzni egy 120le-s autóval.
tegnap 18:33
 4/5 A kérdező kommentje:
Én nem szeretem mikor lendületből kell előzni meg azt figyelni hogy tényleg beférek e. Látom hogy az Audik, BMW-k mindenféle ráklszülés nélkül előznek, nem kell nekik lendület hozzá. Én azért nem vennék Audit mert nem érdekel hogy luxus autó legyen csak azért ne ilyen 1.0 turbo meg 1.6 szivo.
tegnap 23:50
 5/5 anonim ***** válasza:
#4: Ja, hogy téged is csak megsértett egy Audi-s, mert bátrabban előzött, mint te mernél?
ma 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!