Nem értek az autókhoz, milyet lenne érdemes vennem?
Keret: ~ 4 millió
Használat: vegyes (városban, csak ha nagyon muszáj, egyébként inkább hétvégén viszonylag hosszabb utak, évente néhány külföldi út)
De mivel napi szinten nem lenne használva, csak heti 2-3x, gondolom benzinest lenne érdemes
Ferdehátú, sportosabb megjelenésű autók tetszenek inkább.
Motorokhoz nem nagyon értek, de mivel leginkább túrázni járnék vele, nem árt, ha dinamikus és nem szenved hegynek felfelé.
1.6 körüli szívó, vagy 1.4-1.5tsi-kre gondoltam.
Nem tudom, merre induljak, melyik márkának mely motorokkal szerelt típusai megbízhatóak, ami a kereteken belül is marad.
Toyota (auris) , VW, Seat, Skoda, Mazda, Hyundai autók tetszenek, ha így meg kellene nevezni néhányat.
Neki kell állni a kutatómunkának és olvasni. Nem tudod megspórolni.
1.6 szívó motoroktól várod a sportosságot...
4M-ért már nagyon nagyon sok modellből lehet választani. Le kell szűkíteni jobban. Meghatározni valós teljesítményigényt, méretet, karosszériaformát, extrákat stb stb.
Ennyiből én azt mondanám, már simán kijön jó 1.4-1.5 TSI VAG bármi, ami megfelel az igényeidnek.
De általánosan lövöldözve, Focus/Fiesta, Jazz, Corolla, Civic stb stb rengeteg autó szóbajöhet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!