Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a kedvenc autótok?

Melyik a kedvenc autótok?

Figyelt kérdés
Nekem a Toyota. Szerintem a legjobb es legmegbízhatóbb auto.
jan. 28. 15:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
55%
Opel.Ár érték arányban verhetetlen.Anno hondás voltam,de túlárazott szerintem.Most egy corsa D gsi-t hajtok.1.5 millás autó,de iszonyat sok extra van benne.pl.kanyarkövető lámpa,fényre sötétedő tükrök,esőérzékelő stb...
jan. 28. 20:17
 12/20 anonim ***** válasza:
30%
Nekem a céges
jan. 28. 21:41
 13/20 anonim ***** válasza:
74%

"Nekem a céges"

Korábban már válaszoltam, csak erre reflektálva: én nálunk a céges autókat nem kedvelem túlzottan. Eleve nem lehet elvinni korlátlan magánhasználatra. A másik, hogy full fapad, kényelmetlen alapfelszereltségű, a lehető legkisebb motoros autókkal kell levezetnem napi akár 1000-1100 km-t. Nem egy leányálom. Utána este mikor leteszem az autót a cég telephelyén, szó szerint egy felüdülés a saját 20 éves autómba átülni, luxusnak tűnik ezekhez képest. Így én annyira azokért nem vagyok oda. Arról nem is beszélve, hogy olajcsere szigorúan 30.000 km-enként, gyakorlatilag soha nem takarítják őket. Nem csoda hogy pár év után selejtezik őket.

jan. 28. 21:47
 14/20 anonim ***** válasza:
24%

“ Eleve nem lehet elvinni korlátlan magánhasználatra”

Ez gond

“ A másik, hogy full fapad, kényelmetlen alapfelszereltségű, a lehető legkisebb motoros autókkal kell levezetnem napi akár 1000-1100 km-t. Nem egy leányálom.”

Erre nem tudok mit mondani, 2016-17 környékén G astrával, T4-es transporterrel stb-vel jártuk az országot napi 800-1000km-t, szóval nem vagylk finnyás

“ Arról nem is beszélve, hogy olajcsere szigorúan 30.000 km-enként, gyakorlatilag soha nem takarítják őket.”

Nem szempont, nem az enyém.

“Nem csoda hogy pár év után selejtezik őket”

Azért “selejtezik”, mert lejár a lízing

jan. 28. 21:53
 15/20 anonim ***** válasza:
45%

#14, annyira bírom mikor más tök ismeretlenül, ismeretek hiányában megmondja a tutit. Hogy ő már pedig mindent is jobban tud a másiknál, mindezt fellengzős kioktató, a másikat hülyének néző stílusban...

Nem, nem lízingelt autókról van szó. A cég saját tulajdona. A forgalmiban a cég van benne, mint tulaj. És nem, nem visszaadják, hanem első körben a dolgozóknak ajánljak fel megvételre. Eszem ágában nem lenne ilyen autó megvenni. Ha házon belül nem kel el, akkor felajánlják a helyi márkakereskedésnek nyomott áron megvételre. Ha az sem veszi be, akkor megy ki nyilvános hirdetésben vagy független kereskedőnek. De nyilván te jobban tudod, hogy nem így van. Azt sem tudod melyik cég, én 12 éve itt dolgozom, de nyilván lövésem nincs róla...

jan. 28. 22:13
 16/20 anonim ***** válasza:
58%
Nekem alapvetően a vezetési élmény tekintetében mindenképp az Audi a csúcs. Specifikusan egy 3l v6 tfsi motorral ellátott A4-em van. 330LE és az audis összkerék adja messze a legjobb vezetési élményt de sokáig egy őskövület 2000 körüli BMW-m volt egy 328i-m. Itt a hátsókerék élmény, a minden analóg berendezés és a kéziváltó adta nekem a prímet. megbízhatóság tekintetében ezek a specifikus modellek+évjáratok konkrétan golyóállók.
jan. 29. 01:25
 17/20 anonim ***** válasza:
66%
Mercedes
jan. 29. 06:05
 18/20 anonim ***** válasza:
45%
Audi RsQ8 Abt
jan. 29. 07:34
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
#15 most igazából mi is a bajod és mit is akarsz nekem bizonygatni?
jan. 29. 18:43
 20/20 Szolovjov ***** válasza:
Volkswagen.
febr. 1. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!