Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » E-titánban nem sikerül a...

E-titánban nem sikerül a próbavizsga. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy ideje nem sikerül megcsinálnom 65 pontra, nagyon frusztrál, és így vizsgázni se mehetek. Ugye nem csak velem volt ilyen?

jan. 28. 11:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Jobb lenne ha elkezdenéd előröl az egészet, és valaki olyannal átbeszélni a kérdéseket akinek régóta van jogsija. Lényegi dolog, hogy meg kell érteni a Kresz logikáját, és nem csak bemagolni a jó válaszokat
jan. 28. 11:41
 2/8 anonim ***** válasza:
70%
A tananyagokat olvasd végig újra aztán menni fog. Addig ne is menj vizsgázni, amíg nem megy a próbavizsga, mert szinte ugyanazok a kérdések.
jan. 28. 12:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szóról szóra egyetértek az #1-es és #2-es válaszolóval.

Kezdd előlről az egészet! Menj végig a tananyagon! NE csak a modulzáró vizsgákon és a végén a próbavizsgával próbálkozz, mert azzal hogy csak bemagolod a válaszokat a kérdésekhez, de nem érted a lényegi részét, az baj.

A KRESZ nem játék! Ismerni és tudni kell annak, aki a közlekedésben részt vesz. Maga a közlekedés az egy nagyon veszélyes üzem. Így is elég sok baleset van az idióták miatt.

Ne csak az legyen a szemed előtt hogy minnél hamarabb meglegyen a jogosítvány, mert ha a KRESZ-t nem tanulod meg eléggé csak valahogy mégis sikerül átmenni a vizsgán, mert ha a jogsi megléte után balesetet okozol egy olyan szituáció miatt ami egyértelmű de te nem tudtad / ismered a KRESZ által előírt dolgokat, akkor bevonják a jogosítványodat, vagy ami kevésbé valószínű elküldenek újra vizsgázni + PÁV vizsgálat. De manapság általában jogosítvány elvétel / eltiltás jár a balesetek okozásáért.

Meg kell tanulni nagyon MINDENT a kreszben, nincs olyan hogy felesleges tananyag rész. Max olyan van, amit nem látsz / nem fogsz alkalmazni a hétköznapokban a környezetedben, vagy esetleg csak külföldön találkozol vele. De akkor is ismerni kell mindent.

- Táblák

- Útburkolati jelek

- Elsőbbség (3 pontos kérdések. + villamos + megkülönböztető jelzés + rendőri karjlelzés !Legfontosabb!)

- Vasúti átjáró stb stb.

Én 2015 őszén már E-learningen csináltam a KRESZ-t. Nagyjából akkor jöhetett be. Előtte én könyvből tanultam, és a tananyagot már simán átlépkedtem, csak a modulzáró vizsgát és a próbavizsgát csináltam meg.

Elmentem vizsgázni, majd 75/75 pontom lett.

A C kategóriás tananyag... Na az! Az már bonyodalmasabb. Ott 3 rész van. KRESZ + Szerkezeti és Üzemeltetési Ismeretek + Munka, Tűzvédelem, Szállítás

Én már 4 KRESZ vizsgán túl vagyok.

B, C, D + tegnap CE kategória. Mindenből átmentem elsőre. Mindent lehet, csak akarni kell.

jan. 28. 14:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

#2 Addig nem is mehet, hatóságira amíg nem tudja megcsinálni a probavizsgát!

Etitan jelez az iskolának ha a tanuló végigment az online képzésen, és sikeres probavizsgát tett, és csak ekkor jeleni le a KAV-nál vizsgára. Csak úgy nem lehet odamenni vizsgázni.

jan. 28. 14:11
 5/8 kutyafule4 ***** válasza:
100%
Ülj neki és próbáld meg megérteni, főleg a három pontosokat. Ne csak beseggeld a válaszokat, hanem értsd is meg. Kresz vizsgán relatív kevesen buknak meg, de akik igen azok ne is vezessenek.
jan. 28. 16:24
 6/8 anonim ***** válasza:
67%

Nemértem mi a nehéz a kreszbe.

Konkrétan 3 nap alatt átolvastam , aztán 10/10próba vizsgám sikeres lett és még a héten levizsgáztam Kreszből.

Alig hitték el az irodában hogy már jelentkezem vizsgára.

Ehez nem kell tehetség csak szorgalom

febr. 1. 12:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Olvasd el a teljes anyagot, nézd meg a kérdéseket (tanuld meg őket) majd menj és csináld meg a vizsgát
febr. 1. 20:03
 8/8 anonim válasza:
Mindenképp nézd a kresz professzor yt csatornát, illetve gyakorolj, elölről mindent olvass el,napi több órát is akár, fontos hogy ne a kérdéseket mangold be, hanem a jog szabályt
ma 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!