E-titánban nem sikerül a próbavizsga. Mit tegyek?
Szóról szóra egyetértek az #1-es és #2-es válaszolóval.
Kezdd előlről az egészet! Menj végig a tananyagon! NE csak a modulzáró vizsgákon és a végén a próbavizsgával próbálkozz, mert azzal hogy csak bemagolod a válaszokat a kérdésekhez, de nem érted a lényegi részét, az baj.
A KRESZ nem játék! Ismerni és tudni kell annak, aki a közlekedésben részt vesz. Maga a közlekedés az egy nagyon veszélyes üzem. Így is elég sok baleset van az idióták miatt.
Ne csak az legyen a szemed előtt hogy minnél hamarabb meglegyen a jogosítvány, mert ha a KRESZ-t nem tanulod meg eléggé csak valahogy mégis sikerül átmenni a vizsgán, mert ha a jogsi megléte után balesetet okozol egy olyan szituáció miatt ami egyértelmű de te nem tudtad / ismered a KRESZ által előírt dolgokat, akkor bevonják a jogosítványodat, vagy ami kevésbé valószínű elküldenek újra vizsgázni + PÁV vizsgálat. De manapság általában jogosítvány elvétel / eltiltás jár a balesetek okozásáért.
Meg kell tanulni nagyon MINDENT a kreszben, nincs olyan hogy felesleges tananyag rész. Max olyan van, amit nem látsz / nem fogsz alkalmazni a hétköznapokban a környezetedben, vagy esetleg csak külföldön találkozol vele. De akkor is ismerni kell mindent.
- Táblák
- Útburkolati jelek
- Elsőbbség (3 pontos kérdések. + villamos + megkülönböztető jelzés + rendőri karjlelzés !Legfontosabb!)
- Vasúti átjáró stb stb.
Én 2015 őszén már E-learningen csináltam a KRESZ-t. Nagyjából akkor jöhetett be. Előtte én könyvből tanultam, és a tananyagot már simán átlépkedtem, csak a modulzáró vizsgát és a próbavizsgát csináltam meg.
Elmentem vizsgázni, majd 75/75 pontom lett.
A C kategóriás tananyag... Na az! Az már bonyodalmasabb. Ott 3 rész van. KRESZ + Szerkezeti és Üzemeltetési Ismeretek + Munka, Tűzvédelem, Szállítás
Én már 4 KRESZ vizsgán túl vagyok.
B, C, D + tegnap CE kategória. Mindenből átmentem elsőre. Mindent lehet, csak akarni kell.
#2 Addig nem is mehet, hatóságira amíg nem tudja megcsinálni a probavizsgát!
Etitan jelez az iskolának ha a tanuló végigment az online képzésen, és sikeres probavizsgát tett, és csak ekkor jeleni le a KAV-nál vizsgára. Csak úgy nem lehet odamenni vizsgázni.
Nemértem mi a nehéz a kreszbe.
Konkrétan 3 nap alatt átolvastam , aztán 10/10próba vizsgám sikeres lett és még a héten levizsgáztam Kreszből.
Alig hitték el az irodában hogy már jelentkezem vizsgára.
Ehez nem kell tehetség csak szorgalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!