Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megvan a sikeres forgalmi...

Megvan a sikeres forgalmi vizsga, hogyan tovább?

Figyelt kérdés

A napokban sikeres forgalmi vizsgát tettem, viszont nem iagzán tudom, hogy hova tova.

Vizsga után kaptam egy kis fejmosást, majd annyit mondott a vizsgabiztos: A jogosítvány kiállításával kapcsolatos dolgokat majd akkor elmondja az okató, ha az úgy jó.

-Jó...Mondtam én barom...

De azóta se kaptam semmi információt ezzel kapcs.

Leszámítva egy e-mailt a KAV-tól, hogy megfeleltem a forgalmi vizsgán.

Nekem kéne bemennem az okámyirodába, és rákérdeznem a dologra, vagy értesítenek, ha van valami?

Vagy mit kéne csináljak?

Feltúrtam a netet, de sok értelmeset nem találtam. ://

tegnap 13:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Bemész a kormányablakba, kéred a vezető kiállítását, ott már minden a gépenlesz nekik. Első ven asszem még ingyenes.
tegnap 13:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

"Vizsga után kaptam egy kis fejmosást"

Ezek szerint akkor nem csak az enyém volt egy gyökér. Ahogy előtte is írták, be kell menned a kormányablakba, és elindítanod a jogosítványod legyártatását. Remélhetőleg a dokid feltöltötte az orvosi alkalmasságid doksiját a rendszerbe, illetve a sikeres EÜ vizsgát is fenn van. Biztos ami biztos alapon azért ezeket érdemes vinni.

Másik opció, hogy ha van ügyfélkapud, és 3 éve belül csináltattál valamilyen fényképes okmányt akkor ott is meg tudod igényelni. Az igénylés követően, rövid időn belül kapsz is visszaigazolást, és onnantól vezethetsz is amíg megjön a jogsid.

Ugyanez a szitu ha személyesen intézted, az ott kapott papírral már vezethetsz 30 napig, vagy ameddig megjön a jogsid.

tegnap 13:41
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Elvileg 3-4 munkanapom belül kell bemennem a kormányablakba?

Bizonyítványt kell vinnem?

tegnap 14:52
 4/7 anonim ***** válasza:
#3 Nem kell, inkább azt szokták mondani, hogy a vizsga után várni kell 2-3 napot mire tutira feltölti a vizsgabiztos az adataidat a rendszerbe. Bizonyítvány a kreszvizsgánál kérik, utána nincs rá szükség, kormányablakban csak a személyit fogják.
tegnap 15:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia.

1-3 napon belül mész a kormányablakba, és kész. Ha első jogsid, akkor vidd magaddal az elsősegély kártyádat is, valamint az irataidat. Ott helyben csinálnak egy fényképet, első jogsi ingyenes és utána a kézhez kapott papírral már vezethetsz.

Tehát akár egyedül, akár anyával vagy apával elmész és haza felé már vezetheted te a kocsit.

tegnap 17:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor most vegyél egy kocsit is.
tegnap 18:54
 7/7 anonim válasza:

Szia!

A héten vizsgáztam, sikeresen átmentem. A délutáni órákban lett meg az eredmény, ezért azt mondták hogy inkább másnap menjek az okmányirodába, hogy fix fent legyen már a rendszerben az eredmény. Másnap kb fél 9-kor mentem, és már fent volt a rendszerben! Szóval ha van időd, hétfőn már mehetsz is bármikor.

Személyit, lakcímkártyát, az orvosi igazolást és az elsősegély kiskártyát kell csak magaddal vinned.

Igen amúgy ingyenes az első, kapsz egy papírt amivel vezethetsz, és kb 1 heten belül megkapod postán a jogsit ha úgy kéred. Persze online is elintézheted, ha neked úgy könnyebb.

ma 10:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!