Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Benzint öntöttem az szelvedőmo...

Benzint öntöttem az szelvedőmosó tartályba, lehet belőle gond?

Figyelt kérdés

Véletlenül történt .. világos sárga premium benzint szoktam tankolni 2l szélvédő mosó üvegekbe (ha netán a semmi közepén kifogy a..) és bele öntöttem a szélvédő mosó helyett…

Ki spricceltem, felontottem 2x vízzel és azt is ki spricceltem és most üresen áll estig . Este öntök bele sz. folyadékot.

Egy 20 éves kocsiról beszélünk .. :)

jan. 24. 14:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%

Ha leengedted, átmostad, nem.

Egyébként lehetett volna belőle gond, ha lángba borul az autó.

jan. 24. 14:27
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Ha már kispriccelted akkor mindegy, de a helyedben akkor kocsit is mosnék. Amúgy meg víz helyett egyszerűen ablakmosót öntenék rá és szintén átnyomatnám vele. Utána hagynám állni benne az ablakmosót akár pár óráig és azzal is átnyomnám. Utána felönteném és ennyi.
jan. 24. 14:47
 3/11 anonim ***** válasza:
79%
Átmostad patent mód a rendszert. Amúgy semmi baja nem kéne legyen.
jan. 24. 14:54
 4/11 anonim ***** válasza:
71%
Nagyon előnyös gyúlékony anyagot spriccelni a szélvédőre és mögötted lévőre… Engedd le és mosd át aztán mehet bele a friss téli szélvédőmosó.
jan. 24. 15:02
 5/11 anonim ***** válasza:
A benzin szag nem volt gyanús?:D
jan. 24. 17:39
 6/11 A kérdező kommentje:

1l után kezdtem érezni a benzin szagot🤣

Álló helyzetben spricceltem ki, zsiros koszos valami jött ki. Viszont most este feltöltöttem szélvédő mosófolyadékkal és nem működik . Nem jön semmi sem elől sem hàtul. Pedig az ablaktörlő motor működik és a lapát is megy elől hàtul.

Folyadék nem fogy, mintha nem szívná. Renault twingo az alany .

jan. 24. 20:05
 7/11 anonim ***** válasza:
65%
ez mondjuk a jobbik eset, képzeld el, ha ablakmosót öntesz a benzintartályba:D
jan. 24. 21:06
 8/11 anonim ***** válasza:
65%
lehet feloldott valami szemetet a csőben és eldugult, a rosszabb ha kilyukadt. (nekem a vw golfon lyukat ki, hatul szanaszet folyt a csomagtartó ajtajában)
jan. 24. 21:08
 9/11 anonim ***** válasza:

Simán lehet valami gumi vagy műanyag a motorban, ami nem benzinálló. A zsíros, koszos valami talán maga a gumitömítés volt, benzinben oldva.

De legalább lesz szép új motorod... 3500 körül már lehet kapni utángyártottat.

jan. 25. 11:35
 10/11 anonim ***** válasza:

AZ ablakmosó szivattyút kell kiszedni és ha van kedved szétszedni , megtisztítani és jó lesz az.

Vagy kicserélni egy újra.

jan. 30. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!