Benzint öntöttem az szelvedőmosó tartályba, lehet belőle gond?
Véletlenül történt .. világos sárga premium benzint szoktam tankolni 2l szélvédő mosó üvegekbe (ha netán a semmi közepén kifogy a..) és bele öntöttem a szélvédő mosó helyett…
Ki spricceltem, felontottem 2x vízzel és azt is ki spricceltem és most üresen áll estig . Este öntök bele sz. folyadékot.
Egy 20 éves kocsiról beszélünk .. :)
Ha leengedted, átmostad, nem.
Egyébként lehetett volna belőle gond, ha lángba borul az autó.
1l után kezdtem érezni a benzin szagot🤣
Álló helyzetben spricceltem ki, zsiros koszos valami jött ki. Viszont most este feltöltöttem szélvédő mosófolyadékkal és nem működik . Nem jön semmi sem elől sem hàtul. Pedig az ablaktörlő motor működik és a lapát is megy elől hàtul.
Folyadék nem fogy, mintha nem szívná. Renault twingo az alany .
Simán lehet valami gumi vagy műanyag a motorban, ami nem benzinálló. A zsíros, koszos valami talán maga a gumitömítés volt, benzinben oldva.
De legalább lesz szép új motorod... 3500 körül már lehet kapni utángyártottat.
AZ ablakmosó szivattyút kell kiszedni és ha van kedved szétszedni , megtisztítani és jó lesz az.
Vagy kicserélni egy újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!