Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől lehet hogy a Chevrolet...

Mitől lehet hogy a Chevrolet Spark kevesebbet eszik mint a Daewoo Matiz ?

Figyelt kérdés
Több ismerőssel és beszéltük ezt amelyikük legalább az egyik autóval is rendelkezik. Pedig mindkét autó 800 köbcenti, 52 lóerő és 750 kg körül van. Ennyit számít hogy a Spark újabb tipus ? A katalógus szerint egy a fogyasztásuk, de a valóságban akárkivel beszéltem a Spark kevesebbet eszik.
ma 12:37
 1/8 anonim ***** válasza:

Ugyanaz a két autó.

A Spark újabb és ezért jobb állapotban van.

ma 13:46
 2/8 anonim ***** válasza:
46%
Számít az aerodinamika is.
ma 14:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Mennyivel kevesebbet?
ma 14:26
 4/8 anonim ***** válasza:
A spritmonitoron mindkettőnek 6,4 az átlaga...
ma 14:28
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen, a neten. A valóságban meg 2 liter a különbség. Amúgy van külömbség a 2 autó között azért bőven.
ma 14:37
 6/8 anonim válasza:
76%

nekem egy 1.1 francia szemét van, 4 liter körüli fogyasztásról írnak, ami nálam vagy 7 liter, hátszéllel, lejtőn levele, tötymörögve országúton.

22 éves roncs, új korában lehet, tudta a 4 litert.

ma 15:42
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát a spark is 16 éves, 74 ezer km.
ma 15:50
 8/8 anonim ***** válasza:
53%

Akkor lenne ez igazán összehasonlítható a gyakorlatban, ha ugyanaz az ember hasznalná mindkettöt a lehető leghasonlóbb helyen és módon.

Anyám bármilyen autó torkán lenyom 8l/100-at, fater meg 6l/100-at ugyanabból. Én meg nem vezetem sürűn az ősök kocsijait, de az lenne a 3. fogyasztási adat kopp ugyanarra a kocsira.

ma 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!