Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autót hány forintért...

Első autót hány forintért érdemes venni?

Figyelt kérdés
Munkába járáshoz és alapok kitanulásához szeretném inkább
jan. 23. 21:08
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
1 millió ft alatt nem kapsz normális állapotú autót, úgyhogy szerintem annyiért. Alatta csak a szenvedés van velük.
jan. 23. 21:16
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
Nincs olyan, hogy érdemes. Amennyit rá tudsz áldozni. Én annak idején 2012-ben 1,5 millióért vettem az első autómat. Mai áron nyilván ez jóval több lenne. De semmi hátrányát nem láttam, hogy nem valami lerúgott filléres kotlát vettem.
jan. 23. 21:29
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
Az igényeidtől és a pénztárcádtól függ, nem attól, hogy hányadik autód.
jan. 23. 22:06
 4/7 anonim ***** válasza:
84%

Ezt mi mondjuk meg? Vehetsz egy lefingott szart néhány 100000-ért, vagy akár 10-milláért is.

Egyébként egyetértek az 1-essel, 800000-1000000 alatt nem erőltetném én sem....

jan. 23. 22:36
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

1 millió mára az az összeg lett, mint a kovid előtti időszakban 300 ezer ft. Hogy ez mit jelent?

Örülj annak, ha egy autóban van motor, van alatta fék, fűt, és ennyi. Le kell mondani olyan igényekről, mint a színek és a digitális klíma:)

jan. 23. 22:46
 6/7 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Egy 2005 utáni Swift, jó állapotú elegendő arra, hogy átlagszinten megtanulj vezetni, megbízható és nem több millió Ft. Ennél lejjebb nem érdemes keresgélni, mert érhet meglepetés.
jan. 24. 09:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Ismerni kell sajnos az autókat, van, amiért már nem lehet 2-300 nál se többet kérni, korából adódóan, viszont így is messze megbízhatóbbak, mint azok, amikre itt 1 millió fölött esküsznek....

Nekik az autó 15-20 éves.

Ezeknél már 100 ezernél előjönnek olyan hibák, hogy kukára lesznek ítélve.

Engem is hülyének néznek, mert egy 34 éves autóval járok, pl tegnap egy hülyegyerek olyan érdekesen sandítva vizslatott, amikor kiszálltam az autómból, ő meg beszállt valami villanyos bmw terepjáróba.....

Na én pont úgy néztem rá, ahogy ő rám.

Valószín ő nagyobbat zuhan a padlóra, amikor esik.....

jan. 24. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!