Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Nagyon erőlködnek itt, hogy téli gumival is csúsznak az utak és biztos soha nem vezettem még, ha azt mondom nem csúszik téli gumival. Megsúgom -10 fokban is vezettem 10 éves téli gumival, hegyekben, szerpentinen, de mégsem csúsztam meg soha. Lehet szerencsém volt vagy csak a többiek balf*szok? Igaz lassan megyek, nem vállalom túl magamatma 11:47
11/14 A kérdező kommentje:
#8 Tegnap is vezettem, ónos eső volt előtte és a hegyekben is mindig mennem kellett, nem volt az, hogy jaj most esett valami, ezért nem megyek. Hajnalban is menni kellett, amikor még nem biztos hogy volt takarítás. Sőt még autópályán is mennem kellett hetente kétszer ezzel a gumival több száz kmt utasokkal és nem volt rám panasz. Igaz óvatosan vezetek, nem az idióta driftelős BMW-s vagyok. Kb. 40-45 ezer km van mögöttem 5 és fél év alatt összesen, ez 3 különböző autóval, igaz szezonnak megfelelő gumival mindig, bár sosem Schumacher-kedtem. Ja és talált az az én válaszom igen. Csak meglepődtem, hogy sokan úgy gondolják, hogy megcsúsznak téli gumival is, amikor én még soha. Ok, szerencsém volt kb. 20 ezer téli km alatt, lehetséges.
ma 13:35
12/14 anonim válasza:
Hát nem tufom te hol, mit vezettél 10 éves teligumival ami nem csúszott, nekem az örökölt 7 eves Mischelinek mar nem az igaziak, hamar megcsúsznak. Mondjuk én ha a forgalom engedi szoktam fekpróbával kezdeni, és körforgalmakban is megtolom a csúszáshatárig (nem driftelés, semmi állatkodás), hogy legyen némi fogalmam necces időben a tapadasról.
13/14 anonim válasza:
És meg egy dolog, ha van esp-d, akkor ha nem figyeled a műszerfalon a villoását, akkor lehet nem is tudod, hogy épp az elektronika tart eppen az úton.
14/14 anonim válasza:
Túl van hájpolva ez a gumi téma is mind sok másik.
AZ a fő hogy aki nem biztos a dolgában az inkább vegye meg az új gumit .
AZ üzlet és semmi másról nem szól csak a haszonról a gyártók és kereskedők felől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!