Müszaki vizsgával kapcsolatos kérdés?
Szóval lejár a műszakim áprilisban. A kocsinak tudtommal semmi baja nincs.
Érdemes a vizsga előtt átvizsgáltatni vagy konkrétan a szerelővel levizsgáztatni (vagyis ő viszi vizsgára) vagy sem?
Ugye az átvizsgálásnak is komoly díja van amilyen óradíjak vannak már a szerelőknél.
Vagy fogjam és jelentkezzek be vizsgára vigyem oda és kész?
Én eddig úgy csináltam, hogy a szerelőmhöz vittem az autót. Mindig szoktam kérdezni tőle, hogy vigyem-e be a kocsit előzőleg átvizsgálásra. Erre az a válasz, hogy felesleges ismeri az autómat.
Általában mond egy napot, aznap reggel beviszem, napközben érte megyek. Viszont ő sem csinál mást, elviszi egy vizsgapontra, utána visszahozza. Ezért mivel ezt én is meg tudom csinálni, már én viszem a vizsgapontra. Nyilván fék, futómű legyen rendben. Ne lógjon semmi, szilentek ne legyenek szétrepedezve. Persze így is érhet meglepetés, mert gondolom fékpadod nincs otthon. A lengéscsillapítókat sem méreted előtte be csak úgy találomra. Világító-jelzőberendezések működjenek. Kipufogó ne legyen lyukas. Tartóelemek, küszöb szintén ne legyen erősen korrodált. Szélvédőn a látómezőben ne legyen repedés. Fékfolyadék le legyen özönvíz előtti. A környeztvédelmi mérés megint valamennyire lutri, otthon házilag nem tudod megmérni. Műszeregységen járó motornál ne világítson semmilyen hibalámpa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!