Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit jelenthet az ,,ölsensor...

Mit jelenthet az ,,ölsensor werkstatt” ?

Figyelt kérdés
Egy ideje néha-néha kivillan de az utóbbi napokban szinte folyamatosan indításnál bevillan. Február elején megy szervízbe, addig is tudni szeretném merjem-e így használni? Vagy pontosan mit jelent ez? Volkswagen passat b6 2000pdtdi

jan. 19. 13:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudjuk, nem vagyunk sajnos látnokok.
jan. 19. 13:19
 2/12 anonim ***** válasza:

Valami baj van az olajzással, olajnyomással.

Jobb lenne ha nem használnád amíg pontosan meg nem állapítja valaki hogy mi a baja.

jan. 19. 13:29
 3/12 anonim ***** válasza:
69%

Én az vagyok.

Azt jelentheti, hogy "olajszenzor műhely", vagyis hogy olajszenzor miatt műhelybe kéne vinni az autót.

Merjed bátran használni. Legrosszabb ami történhet, hogy trélerrel kell majd a szervizbe vinni.

jan. 19. 13:29
 4/12 anonim ***** válasza:
Az olajszintet megnézted?
jan. 19. 15:40
 5/12 A kérdező kommentje:
Az olajszintet persze neztem rendben van. Azt viszont nem ertem aki nemtud erdemleges valaszt adni miert szol be barmit is ismeretlenul. Azert erdekel mert a munkam miatt nelkulozhetetlen az auto de nyilvan okoskodni mindenki tud :)
jan. 19. 16:06
 6/12 anonim ***** válasza:

Én meg azt nem értem, miért kéne ismerjelek ahhoz, hogy beszóljak.

A kérdésed érdemben megválaszolhatatlan, függetlenül attól, ismerlek-e.

Ráadásul az is teljesen mindegy, a munkád miatt kell-e az autó. Ez nem befolyásolja a kérdésed megválaszolhatóságát.

Látod, elárasztasz minket egy csomó irreleváns információval, de azt például, hogy eddig megnézted-e az olajszintet, ami egy tök alap dolog lenne, úgy kell kikönyörögni belőled.

jan. 19. 16:10
 7/12 anonim ***** válasza:
#5 Hülye kérdésre hülye válasz, de legalább tanulsz belőle, hogy mit hol kérdezzél. Autóddal van gond és rohansz a gyakorira. Nem a szerelődhöz. Nem akár típusspecifikus fórumra, facebook csoportba. Neeeem, gyakorira tök anonim emberekhez. Aztán neked áll feljebb, hogy nem tetszenek a válaszok. Tudod, még aki megválaszolta a kérdésed (mert meg lett válaszolva, akármilyen rosszul tetted fel), annak a helyében is nyomtam volna minimum két odaszúrást, mert választ kaptál, de megérdemled, hogy hülye kérdésért cserébe picit neveljenek.
jan. 19. 16:22
 8/12 anonim ***** válasza:

#5 Mondd már meg nekünk, hogy erre mi lett volna a normális válasz. Mi az a válasz, amit elfogadtál volna? Az jó lett volna, ha azt mondom, hogy "persze használd nyugodtan" aztán holnap 100 méteren belül besül a motor? Ez lett volna a helyes válasz?

Ha nem írnál ki értelmetlen kérdést, nem kapnál értelmetlen választ.

jan. 19. 16:35
 9/12 anonim ***** válasza:
Egy olajszenzor hiba miatt nem lesz semmi baja. Akkor van baj, ha nem a szenzor rossz, hanem az érték, mert mondjuk nincs elég olajnyomás, de akkor szerintem mást írna ki. Mindenesetre én elvinném a legközelebbi szervizbe, hogy olvassák ki, ha nem lenne saját hibakiolvasóm.
jan. 19. 16:54
 10/12 A kérdező kommentje:
Szerelő nem ér rá egyenlőre ennyi eszem még nekem is van, hogy ott érdeklődtem előbb. Gondoltam talán itt van olyan aki ért az autókhoz és szívesen segít de alpári unatkozó emberekből van egy pár úgy látom. Ezért tart ott a világ ahol tart. Aki pedig értelmes választ adott nem annyit hogy nem tudjuk annak viszont köszönöm:) Ha valamit nemtudok vagy éppenséggel nem értek hozzá nem állok bele emberekbe.Plusz az hogy a munkámhoz nélkülözhetetlen azt jelenti, hogy azért használom még mindig… mennyi idiota van itt fenn hihetetlen…
jan. 19. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!