Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szívtad már be a BMW, Audi,...

Szívtad már be a BMW, Audi, Mercivel esetleg mással?

Figyelt kérdés

Mi lett a story vége?

Apámnak Suzuki Altovan és konkrétan szétrohadt 15 év alatt de nem ment szét a motorja, de konfort az konkrétan nulla ráz mint a fene... szóval full fapad ...

---------

A saját e46, bömösöm meg kánaán jó utazó autó, de motorikusan problémás, dőlt az olaj a szelepfedél oldalán, megcsináltam, de azóta a gyertyához nyomja az olajat.... víz fogy stb.

szerelők nem nyúlnak hozzá mert bmw

ma 19:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Pár százezres autókkal szívtam be, motorjuk megadta magát és mivel pár százezres autó, így gazdasági totálkár, nem érte meg felújítani a motorját. Talán Lexus az ami komfortot is és megbízhatóságot is ad, de az meg benzines sokat fogyaszt. Dízelt meg vegyen akinek két anyja van, költheted rá az autó árának sokszorosát. Nincs mindenben jó autó.
ma 21:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Eszem ágában nem lenne ilyeneket venni, egy f astrával messzebbre eljutok, mint ilyen kukinövelő lef.ngott trágyadombokkal.

Ma ahova mentem, minimum 5 ilyen hüly.gyerek jött a s.ggemben, mintha valami agybetegség kergetné őket, hogy normálisan nem lehet közlekedni. Gondolom örültek a sz.rjuknak, hogy épp nem a szervizben van, és költik rá min 4 havi fizetésüket.

ma 21:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem 200k környékén egy sportosabban használt dízelben kettőstömegű csere és turbófelújítás nem megszívás, így nem gondolom, hogy valaha is megszívtam. Persze fájó összeg, de ezek az alkatrészek ennyit bírnak.

Az sokkal rosszabb, amikor az őz lebontja a kocsi egés elejét és építheted újra

(Az meg nem megszívás, hogy fapados, tudta előre mit vesz)

ma 22:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!