Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Műszaki vizsga előtt 2-3...

Műszaki vizsga előtt 2-3 hónappal korábban vihetem az autót?

Figyelt kérdés

Elvileg a drágulás miatt lehet, elvileg.

De gondolom akkor a dátum biztos változni fog, azt a dátumot írják bele amikor viszed. Nem tudom ez igaz lehet-e?

jan. 18. 12:18
 1/5 anonim ***** válasza:
persze
jan. 18. 12:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Bármikor viheted, de igen, a dátum változni fog. Ha a lejáratot megelőző 30 napon belül viszed, akkor azt a maximum 30 napot megkapod "ajándékba" és az eredeti lejárati dátumtól számítják az új érvényességet. De ha 2-3 hónappal előre viszed, akkor annyival korábbi lesz az új vizsga érvényessége.
jan. 18. 12:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
jan. 18. 12:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem most február 24-én fog lejárni. Pont tegnap kértem időpontot. Január 31-re adtak. Tehát elvileg még pont nem az emeltet fogom fizetni.

Viszont hónapokkal korábban én biztos nem vinném. Azért a tízen pár ezer forint spórolásért nem mondanék le hónapokat az érvényességi időből. Előbb-utóbb úgyis mindenkire sor kerül, hogy a drágábbat kell fizetnie.

jan. 18. 15:49
 5/5 anonim ***** válasza:

4-es jól mondja. Én is azért nem kapkodok most bele, mert 3 hónap múlva jár le.

Majd akkor elviszem.

jan. 20. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!