Láttam olyat, hogy egy hétre lehet használni tesztautót. Ennek mi a menete vagy hogyan működik?
Figyelt kérdés
#kiprobalas #Tesztauto #hasznalas
tegnap 18:21
1/2 anonim válasza:
Sehogy. A tesztvezetés nem azt jelenti, hogy korlátlanul ingyen autókázol. Bemész egy kereskedésbe. A kereskedő aláírat veled egy csomó papírt a létező összes személyi adatoddal, hogy minden felelősség a tiéd és minden költség a tiéd. Ezután beülhetsz mellé az autóba és mentek egy kört, kb 20 perc alatt. Utána visszamentek a kereskedésbe. Általában ez így zajlik. Én még nem tapasztaltam olyat, hogy itt a kulcs itt a forgalmi, majd egy hét múlva hozd vissza...
2/2 krwkco válasza:
"Ennek mi a menete vagy hogyan működik?"
Első lépésként legyél valami celeb. Akinél hírértéke van, hogy milyen autóval jár. És legyen ez a harmadik drága autód, amit abban a kereskedésben veszel vagy lízingelsz újonnan. Utána már megy a dolog, mint a karikacsapás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!