Friss jogsival Ti sokszor lefulladtatok?
Nem rég van jogsim, vagy is nem túl friss...3 hónapja. Eleinte sokszor lefulladtam,de rájöttem,hogy leginkább akkor,mikor sok az autó és izgulok is,hogy ha lefulladok mindenkit feltartok és rám kell várni aztán izgulok tovább ennek köszönhetően bénán kapkodva akarok elindulni újra...aztán bénázok tovább mert ha pl. tök egyedül voltam valahol és lefulladtam simán el tudtam indulni utána rögtön. Nem volt bennem az,hogy feltartok valakit...
Ez meg nekem kellemetlen,hogy bénázok főleg mikor nálunk a csodás sorompónál fulladok le mikor mindenki örül,hogy végre lehet idulni....
"Friss jogsival Ti sokszor lefulladtatok?"
Amennyire emlékszem, nem. :-)
"Eleinte sokszor lefulladtam"
Gyakorold az indulás közbeni kuplungkezelést egy kevésbé forgalmas helyen. Én lerakott sarokkal szoktam a kuplungot felengedni. Azt könnyebb hibátlanul megtenni. (Bár nem mindenki gondolja így. :-) )
Kérj meg valakit, hogy menjen veled a gyakorlásra. Férj, feleség, barát, barátnő. És a legváratlanabb pillanatban üvöltse a füledbe, hogy indulj, indulj, ne totojázz, indulj!!!
Akkor a streszt is szokni fogod. :-)
Nem. Viszont amíg nem volt 100%-ban biztos a kuplungkezelésem, addig mindig egy kicsit több gázzal indultam el, pláne ha több embert is feltartottam volna. Így nem tudott lefulladni az autó, és fokozatosan tudtam visszább venni a gázt, hogy értelmesen el tudjak indulni.
Éles helyzetben egyszer fulladtam le, egy lámpánál. Akkor újraindítás után szintén több gázt adtam, hogy másodjára már ne tudjak lefulladni.
Köszönöm a válaszokat!😄 megfogadom a tanácsokat. Igen a parkolás a fiúknak megy jobban😒
Mondtam a páromnak hogy ha mellettem ül és lefulladok akkor kiabáljon hogy induljak...azt mondta még nyugalmi állapotban is fél nem fog kiabálni🤣 😏 meg inkább tőlem fél 😂 a multkor is lefulladtam de az azért volt mert begörcsölt a lábfejem🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!