Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Műszaki vizsgán nem működő...

Műszaki vizsgán nem működő összkerékhajtás miatt megbukhat az autó?

Figyelt kérdés
Sziasztok, adott egy Volvo XC90 5. Generációs Haldex összkerékhajtással, mely per pillanat nem működik, javítása közeljövőben esedékes, ettől függetlenül ugye az autó üzemképes. A közeljövőben szintén esedékes egy műszaki vizsga, kérdés hogy műszakin átmehet-e úgy egy alapból összkerekes autó, hogy a hajtás nem működik? Sajnos mindenki mást mond, hiába kérdezek meg X szerelőt, szervizt, vizsgabázist. Köszi előre is!

ma 14:25
 1/5 Mad Max2 ***** válasza:
85%
Észre se fogják venni
ma 14:31
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
Nem nézik.
ma 14:35
 3/5 retektorta ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy bukik-e, de nézik. Drágább is a 4x4 vizsga, tehát abban ne reménykedj, hogy nem veszik észre. Ha hibajelzés világít a műszerfalon, akkor oda se vidd, azonnal bukó. Ha nincs hibajelzés, akkor én megpróbálkoznék vele.
ma 15:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Érdemes lenne telefonon rákérdezni a vizsgaállomásra.De,ha a műszerfalon ez megjelenik hibaként,akkor tuti megbukik.
ma 17:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Pár terepjárót már vizsgáztattam, de még sosem nézték, Az állandó 4x4 hajtásnál kell annyit csinálni, hogy fékpróba előtt üresbe kell tenni a felezőt.
ma 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!