Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A 17 éves Stilomnak, amelyet...

A 17 éves Stilomnak, amelyet munkára használtam, sajnos tönktrement a vezetőoldali ülése. Szetenék egy jó minőségű üléshuzatot venni, de előtte egy kicsit rendbe szeretném tenni. Milyen házilagos javítást tudtok ajánlani? Kösz előre is.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

jan. 13. 13:53
 1/5 anonim ***** válasza:
33%
Talán érdemesebb lenne bontóba körülnézni, egy jó állapotú ülés után, a házilagos bütykölés pláne szakértelem és szerszámok nélkül nagyon bajos dolog lesz.
jan. 13. 17:01
 2/5 anonim ***** válasza:
30 ezerért megcsinálja a kárpitos.
jan. 13. 22:59
 3/5 gungasam ***** válasza:
Választani kell egy jó erős és tetszetős testbarát szövet anyagot(nem full műanyag). Abból megvarratni egy jó szoros huzatot ami ezt a kopottat összetartja. Úgy kellene megvarrni, hogy az ülést kiszerelve lehessen jó szorosan ráhúzni. Külön e támlára és külön az ülésre. Mind kettőnek kell olyan "fület" hagyni amelyek a felruházás után összekapcsolhatók, illetve össze cipzározhatók. Valaha készítettem ilyet bár nem ilyen okokból hanem pusztán azért , hogy szép legyen az ülés színe , mintája. Egyszerű szabási és varrási munka. nem olyan bonyolult mint egy zakó vagy nadrág varrása. Annak idején egy nagyon nagy mintás sötétkék.világoskék-lila mintás sötételő függöny anyagot használtam, a mintázata húsz centis tulipán virágra emlékeztető forma volt. Nagyon jól sikerült de eladtam a kocsival együtt.
jan. 14. 19:11
 4/5 anonim ***** válasza:

A szakadásokat meg kell varrni, "...máma már nem hasad tovább.." majd egy jó minőségű, méretpontos huzatot vásárolni hozzá és fölrakni.

Rá kell szánni vagy 50 ezret, és egy délutánt.

jan. 14. 19:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat, elvittem egy kárpitoshoz az autót, az ülésjavításra 50-100 ezerközötti árat mondott, amely inkább 100-hoz közelít, vagy keressek donor ülést.
jan. 15. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!