Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire pörög most az autók...

Mennyire pörög most az autók behozása országunkba? Autókereskedőt ismerek kettőt ők már nem hoznak be mi az oka ennek?

Figyelt kérdés
Nem mertem rákérdezni csak mondom. Az egyiknek van vagy 13 kocsija eladó a másik meg végleg bezárt már tavaly novemberben.
ma 16:47
 1/7 dirtboy ***** válasza:
100%

Mi az oka?

Az megvan hogy 413forint 1euró? Az hogy emelkedtek az útdíjjak? Az hogy az üzemanyag árak jelentősen nőttek az utóbbi években?

Nekem az a csoda ha valaki még lát benne üzletet.

ma 17:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Németben kb 30 %-kal esett vissza az új autók eladása , ezért nem szabadulnak már meg ők sem a használt autóktól.

Ezért vissza esett a használt behozatala is.

ma 17:20
 3/7 A kérdező kommentje:
Akkor szanaszét használják a magyarok azokat a kocsikat amik bent vannak az országban. Nincs más választásuk.
ma 18:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Az forint euró árfolyam például.

Egy 8000€-s, kb3millió környéki autóm 300ezer mínusz van csak a 415-ös € árfolyam miatt.

ma 19:00
 5/7 anonim válasza:

Mindegyik jól írja.

És igen használjuk, amíg az alváz ketté nem rohad.

Ha megfigyeled a hahun már a kilóméterek is egyre magasabbak az eladó kocsikban. Egy 10 éves 200 ezret futott kocsi is sok sok millió ma már. Holott ezek már leszolgálták az idejüket.

Az én kocsim is 20 éves, esélyem sincs újra soha. Ameddig szét nem esik használom, utána gyalogolok.

.....legalább lefogyok 🤭

ma 19:35
 6/7 anonim ***** válasza:

"Az én kocsim is 20 éves, esélyem sincs újra soha"

Dettó. Annó 2005-ben gond nélkül kicsengettük az új suzukit. Most csak nézek hogy az új ignisek mennyibe kerülnek.

ma 19:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát ez az ötös. Öreg autók sok kilóméterrel aztám olyan áruk van beszarsz. Opel astra f 400-500 ezer felett rengeteg van. Ilyen öreg autókért ennyit ?
ma 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!