Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha hajtottál már egy autót,...

Ha hajtottál már egy autót, sok éven és sok km-en keresztül, akkor le írnád a tapasztalataid?

Figyelt kérdés
Nyilván relatív, hogy kinek mi a sok, de lehetőleg 200 ezertől többet futott járművekre vonatkozna a kérdés. Bármilyen autó lehet és az érdekelne, hogy a kopó alkatrészeken kívül mit kellett cserélni javítani.

ma 09:53
 1/6 anonim ***** válasza:
ma 10:59
 2/6 anonim ***** válasza:

És ez neked miért jó? Puszta kíváncsiság vagy ez alapján akarsz autót venni? 😅

Én már 12-13 éve hajtok egy dízel 190-es mercit, beleraktam úgy 300.000km-ert, most van benne 1.5 milla.

Mindent vezettem szóval tudok egy jóóóó hosszú listát írni később ha érdekel.

A cserék nagy része felújítás volt. Öregek voltak az anyagok és nem vártam meg, hogy szétessen, elromoljon így inkább kicseréltem újra.

Meghibásodás miatt nem sok alkatrészt cseréltem de azért akad az is bőven 🙂

ma 11:54
 3/6 A kérdező kommentje:
Puszta kíváncsiság, semmi több. 😁
ma 12:03
 4/6 A kérdező kommentje:
Már hogy ne érdekelne! Bár én japános vagyok, de aki a régi merciket szereti az rossz ember nem lehet!
ma 12:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, többet is, mi a konkrét kérdés?
ma 12:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Pl mi volt a legköltségesebb csere vagy javítás?
ma 12:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!