Claas lexion kombájnok jók?
Figyelt kérdés
Megbízhatóak?? van olyan jó mint egy John Deere vagy NewHolland?2010. nov. 7. 15:24
11/17 anonim válasza:
Ehhez a témához csak azt tudom mondani, hogy lehetséges, jobb mint 1 mai John Deere. Bár annak idején amikor 2064-esekkel mentünk fel észak Szlovákiába nagyon kihoztuk belőle a maximumot. Volt egy emelkedőn egy föld, én a JD-vel stabilan tudtam tartani a tempót mellettem meg egy claas dominator koromfelhőt hagyva maga után fokozatosan lassult. Akkor az a gép megállta a helyét igaz sok mindenre oda kellett figyelni mivel nem volt hegyi kombájn meg volt akkora föld hogy egy nap volt mire háromszor körbevágtuk, de ezért is küldték ki a legjobbakat. Miután eladták őket nem arattam újabb kombájnnal, de ha a JD nem tudta jelenleg felvenni annyira a versenyt elhiszem hogy van meg egyébént is nagyon divat most a Claas és gondolom nem véletlenszerűen veszik...
12/17 anonim válasza:
mellesleg már azok is full elektronika, hidromotros meghajtás és minden egyéb kiegészítővel voltak felszerelve mint mai társaik, csak még nem ennyire széleskörűen hogy kamera az ürítőcsövön meg auotmata vezérlés, de korukhoz képest nagyon fasza gépek voltak.
13/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2011. okt. 8. 18:08
14/17 anonim válasza:
szerintem a classok jók.
A John Deer-ek-ben túl sok az elektronika
A New Holland arról meg sok helyen hallottam hogy kigyulladtak.nekünk is egyszer leégett egy 1/2 hektár aratásra váró gabonánk egy másik gazda New Holland Kombájnjától ami kigyulladt
15/17 anonim válasza:
Törökszentmiklóson mit csinálnak a Claas-nál?
16/17 anonim válasza:
Vannak olyan jók sőt jobbak a Claas lexion kombájnok mint a John deere kembájnok! Apukám gazdaságában van egy Claas lexion 540-es kombájn ami 2005-ös évjáratú, 300 lóerős és azzal apukám napi 30 ha-t vág le, abban a térségben van egy másik gazda akinek egy 2005-ös évjáratú John deere wts kombájnja van ami szintén 300 lóerős de az a kombájn “csak” 25 ha-t tud levágni naponta!
17/17 anonim válasza:
1# Jól mondod a john dere kombájnok rosszak mindig a legtöbb kombajn ami leég az john dere.Mert a john dere az van a legjobban agyon kínozva drótokkal meg mindennel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!