Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez most a múltkori javítás...

Ez most a múltkori javítás nyoma lehet vagy új repedés?

Figyelt kérdés

A múltkor kaptam a szélvédőmre egy követ amit nem sokkal utána meg is csináltattam de nem is nagyon figyeltem a helyét.Aztán valamelyik nap megint kaptam egy követ de az nem hangzott olyan vészesnek ma meg a napon vettem észre egy kis pont fénylését emlékeim szerint itt körül volt a múltkori javítás csak így a fényben úgy néz ki mintha valami kicsi repedés is lenne benne.Lefotóztam telefonnal most nem tudom ez a javítás lehet vagy egy sérülés?

[link]

tegnapelőtt 15:57
 1/3 anonim ***** válasza:
A javításnak pont az lenne a lényege, hogy nem látszódik.
tegnapelőtt 16:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Tehát akkor érdemes lenne felkeresnem egy autóüveg javítót?Egyébként azon agyalok mennyi lehet az esélye annak,hogy a napokban pont ugyan oda csapódott a kavics ahol a múltkorit javították.
tegnapelőtt 20:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Én amúgy nem is emlékszek ilyen nyomra a múltkori javítás után
tegnapelőtt 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!