27.én vinném az autót műszakira, de tegnap q pályán egy 15 centis repedés lett a szélvédőn. Úgy gondolom nem adják meg?
Azért kérdeztem, mert több információt olvasni erről.
Egyik az, hogy ha javítva van akkor nem gond, másik pedig az, ha nem a vezető oldalon van skkor sem gond.
Gondnak gond, ugyanis szórja a fényt, ha elötted van zavaró és emiatt balesetveszélyes lehet.
Ha javítva van nem gond, és ha a látómezőn kívül van (az ablaktörlő nem töröl rá) àt szokták engedni.
Ha meg tudod oldani javítasd meg még frissibe mert tele megy kosszal és akkor nem lehet szépen feltölteni a rést.
Nem Budapest, országhatáron túl vagyok jelenleg, 25. Én megyek haza, sehol sem tudom addig megcsináltatni, otthon neg műszaki. Szombat vasárnap meg honnan rendelnek üveget? Sehol.
Csere összege minimális része a havi bevételemnek, nem olcsó janoskodni akarok, hanem legyen meg a műszaki utána tudnék ezzel foglalkoznim
Kérj időpontot szélvédő cserére, aztán az alapján kérj másik időpontot vizsgára.
Ha ablak törlő alatt van szinte mindig átengedik.
Vagy:
Jobb javítós emberek repedést is tudnak javítani. ragazd le cellukszal, és kérj időpontot javításra, ezek sokszor szombaton is dolgoznak. Első körben ezzel próbálkoznák. Ezt lehet még ma délelőtt is megoldják neked.
Hát akkor nagyon mobil vagy. Kezdj el telefonálgatni szélvédősöknél, hátha valahol van készleten ilyen és dolgoznak szombaton, vagy hétfő reggel.
Ha nem jön össze, akkor meg másik időpont műszakira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!