Miért mondják azt jópáran, hogy könnyebb motorral egykerekezni, mint kerékpárral? Mégis mitől lenne könnyebb?
Figyelt kérdés
Én tudok kerékpáron egykerekezni, illetve motorozom is, de motorral egykerekezni baromira nem olyan egyszerű (számomra legalábbis) mint kerékpárral, pedig nem egy olyan motorról beszélünk, amivel nehéz egykerózni (azok szerint, akik jól tudnak). Yamaha FZ6 egyébként.
Az igaz, hogy motorral nem kell tekerni, meg kiemelni is könnyebb, mert a kiemelést nem izommunkából végezzük, hanem a motor ereje emeli fel, meg a teleszkóp rugóhatása, de nehezebb is, nehezebb megtalálni a holtpontját is, sokkal finomabb kezelést igényel.
Az a vicces, hogy sokan motorral úgy tudnak egykerekezni, hogy kerékpárral meg nem :D Van is egy ilyen barátom, aki motorral (Yamaha R1) 200-zal is tud egykerekezni, de kerékpárral meg egyáltalán nem.
Komolyan nem értem.
jan. 5. 17:41
1/5 anonim válasza:
Azért mondják azt jópáran, hogy könnyebb motorral egykerekezni, mint kerékpárral, mert szerintük könnyebb motorral egykerekezni, mint kerékpárral.
2/5 kutyafule4 válasza:
Talán ezt a hülyeséget velük tárgyald meg, de szánalmas faszméregetés ha engem kérdezel.
3/5 A kérdező kommentje:
Hmm.. nem, nem téged kédezlek.
jan. 5. 19:06
5/5 anonim válasza:
A motorosok nagy része béna kerékpáron.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!