Létezik budget kategóriából jó minőségű téli gumi márka?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 21:58
3/4 anonim válasza:
Hankook. Hogy konkrétan melyik típus az a mérettől függ (nem mindegyik típus kapható mindegyikben méretben.) A legolcsóbb kínai szutykoknál is csak pár ezerrel drágább, egy Michelin-hez képest kb. félár, és jók. (Nyár közepén vettem téligumikat, a márkaszervizben Michelin-t ajánlottak 62 ezer per darabért, neten ugyan az a típus 47 ezer volt, a legolcsóbb noname 21 ezer lett volna, Hankook-ot meg 27 ezerért vettem. Régi elöregedett Michelin-hez képest érezhetően jobb.)
4/4 anonim válasza:
#3 vagyok, amit kihagytam: de ez nekem viszonylag nagy méret, apósom is Hankook-ot vett, neki 18 ezer volt darabja míg a legolcsóbb noname meg 15 ezer lett volna, abban a méretben még kisebb volt az árkülönbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!