Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Most, hogy megszűnik a Speedzo...

Most, hogy megszűnik a Speedzone, várható, hogy Handrás veszi át az uralmat az autós újságírási piarcon?

Figyelt kérdés
dec. 31. 13:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
74%

Handrás se nem újságíró, se nem autós.

Ő csak azt mondja, amit neki előírnak, hogy mondania kell, mivel amit gyárt, azok fizetett reklámok.

dec. 31. 16:00
 12/25 anonim ***** válasza:
78%

Akkor már inkább Draskovics András.

Handrás még mindig az elektromos autókat tolja holott tiszta látszik, hogy bukta, mert nem mennek az eladások. 2-3 éve is nagyon magyarázta, hogy megéri a 30 milliós elektromos, mert otthon ingyen tölti.

dec. 31. 19:36
 13/25 anonim ***** válasza:
86%

#12 "2-3 éve is nagyon magyarázta, hogy megéri a 30 milliós elektromos, mert otthon ingyen tölti"

Handrás csak azt nem tette hozzá, hogy a napelemes rendszer és a többi apróság közel sem volt ingyen.

dec. 31. 21:03
 14/25 anonim ***** válasza:
Én nem értem ezt a speedzone dolgot, ott nem az volt, hogy Valyiék voltak a tulajdonosok? Most meg az jön le mintha csak alkalmazottak lettek volna.
jan. 1. 16:12
 15/25 A kérdező kommentje:

Pár éve elhunyt egyik alapító volt a tulaj, az ő özvegye örökölte meg, legalábbis ezt vettem ki a fb-kommentekből, na meg a cégtáras adatokban is ez látszik.

Fogalmam sincs, mi van a háttérben, talán elegük lett, és tényleg saját maguknak akarják csinálni. Van egy új cég, amiben Bence és Vályi I. a tulajok. Valószínűleg abban fog újra szárba szökni és azt már maguknak csinálják.

Ennek fényében vicces sok fb-os komment, miszerint már régóta érezni lehet, hogy a végéhez közeledett, meg kezd kihunyni a tűz stb. :)

jan. 1. 23:43
 16/25 anonim ***** válasza:
#12 Draskovics egy tinédzser. Felnőtt ember nem nézi.
jan. 2. 08:44
 17/25 A kérdező kommentje:
26 éves az új tinédzser, grat :D
jan. 2. 10:43
 18/25 anonim ***** válasza:
Azért én nézem már vagy 2017 óta és Draskovics nagyon sokat fejlődött. Nem összecsapott bemutatókat csinál.
jan. 2. 17:17
 19/25 anonim ***** válasza:
#18 Semmi nem változtat a tényen, hogy egy tinédzser. A "szakvéleménye" is ennyit ér. Teljesen más a gondolkodásmódja, mint egy érett felnőttnek, ezáltal a világot is másképpen látja.
jan. 2. 18:05
 20/25 A kérdező kommentje:
Ismét elmondom, hogy a tinédzsered 26 éves :D
jan. 2. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!