Befizettem az etitan oldalára. Amikor az lejár, utána még van időm letenni az elméleti kresz vizsgát, vagy a véges dátum mindkettőre vonatkozik?
Hogy érted,hogy befizettél az eTitan oldalára,mikor a hozzáférést az iskolád intézi, és csak így is van értelme az előfizetésnek. Az eTitant végig kell tanulnod, modulok végén sikeresen megcsinálni a teszteket a továbbjutáshoz. A legvégén pedig a sikeres házivizsgát megcsinálva,a program jelzi a sulidnak, hogy lejelenthet hatósági kresz vizsgára.Te magad nem is jelentkezhetsz, mert te valahogy otthon megtanultad, csak sulin keresztül.
Házivizsga után igazából már csak gyakorlás miatt kellhet a program, de addig el kell jutnod a lejárati időn belül.
Fizettem az iskolának az etitan hoz való hozzáférést.
Tudom hogy működik a program, ahogy említettem, befizettem rá. A kérdésem az lenne, hogy az etitan hoz való hozzáférés végső dátuma az elméleti kresz vizsga megszerzésének is határideje?
Nem, de nem sokkal több időd van. Ugye az eTitan hozzáférésed 180 nap, vagy 75 óra, amelyik előbb lejár. Viszont a tanfolyam megkezdésétől számítva 9 hónapon belül el kell menned vizsgázni,ha elsőre nem sikerül, akkor még 3 hónapig pótvizsgázhatsz, de utána előről kell kezdened a tanfolyamot.
Kresz vizsgának pedig nem feltétele,hogy neked legyen aktív hozzáférésed a programhoz, hiszen azt akár az első hónapban is kimaxolhatod a 75 órával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!