Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Befizettem az etitan oldalára....

Befizettem az etitan oldalára. Amikor az lejár, utána még van időm letenni az elméleti kresz vizsgát, vagy a véges dátum mindkettőre vonatkozik?

Figyelt kérdés

tegnap 21:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Hogy érted,hogy befizettél az eTitan oldalára,mikor a hozzáférést az iskolád intézi, és csak így is van értelme az előfizetésnek. Az eTitant végig kell tanulnod, modulok végén sikeresen megcsinálni a teszteket a továbbjutáshoz. A legvégén pedig a sikeres házivizsgát megcsinálva,a program jelzi a sulidnak, hogy lejelenthet hatósági kresz vizsgára.Te magad nem is jelentkezhetsz, mert te valahogy otthon megtanultad, csak sulin keresztül.

Házivizsga után igazából már csak gyakorlás miatt kellhet a program, de addig el kell jutnod a lejárati időn belül.

tegnap 22:15
 2/3 A kérdező kommentje:

Fizettem az iskolának az etitan hoz való hozzáférést.

Tudom hogy működik a program, ahogy említettem, befizettem rá. A kérdésem az lenne, hogy az etitan hoz való hozzáférés végső dátuma az elméleti kresz vizsga megszerzésének is határideje?

ma 00:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem, de nem sokkal több időd van. Ugye az eTitan hozzáférésed 180 nap, vagy 75 óra, amelyik előbb lejár. Viszont a tanfolyam megkezdésétől számítva 9 hónapon belül el kell menned vizsgázni,ha elsőre nem sikerül, akkor még 3 hónapig pótvizsgázhatsz, de utána előről kell kezdened a tanfolyamot.

Kresz vizsgának pedig nem feltétele,hogy neked legyen aktív hozzáférésed a programhoz, hiszen azt akár az első hónapban is kimaxolhatod a 75 órával.

ma 04:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!