Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy Off-road autót szeretnék...

Egy Off-road autót szeretnék építeni, mi lenne jó alapnak és milyen átalakítások szükségesek?

Figyelt kérdés

Alapnak 2millióig bármi szóba jöhet, de nekem mégis a lada niva, esetleg a merci G vagy Jeep wrangler a legszimbatikusabb.

A második kérdésem az lenne, hogy mit szoktak átalakitani? Emelés=rugók,legéscsillapítók, csövezés, csörlő, gumik.

2010. nov. 6. 22:37
 1/8 anonim ***** válasza:

szerintem UAZ... :P

változtatás: ha jó állapotban van akkor futómű... kerekek... meg egy bukócső is beleférne sztem:P

2010. nov. 6. 23:16
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi, várom még a válaszokat, igazából most van egy utcai nivám, de ezt nem szeretném átalakítani, csak maximum annyira, hogy még közlekedhessen forgalomban.
2010. nov. 7. 13:28
 3/8 A kérdező kommentje:
Ja és ha télen sikerülne megépíteni az autót, akkor 2011 Somogybabod, szóval komolyabb szintre építeném.
2010. nov. 7. 13:30
 4/8 anonim ***** válasza:
suzuki samurai, rugókötegeket a híd fölé, becsövezni meg egy kivezetett légszűrő ,hogyha babod:)
2010. nov. 12. 09:41
 5/8 anonim ***** válasza:

laikusként én mindenképpen szétnéznék a szakmai lapokon, fórumokon.

gondolom alap lenne egy bukókeret, csörlő, terepgumi, hosszabb rugóstagok, ülések, övek.

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. nov. 12. 09:46
 6/8 anonim ***** válasza:
www.sandlander.com
2010. nov. 12. 12:25
 7/8 A kérdező kommentje:

Kösz a válaszokat nagyon sokat segítettetek, még nem tudom milyen autó lesz.

Még 1 kérdésem lenne, milyen összeg egy átlagos autó megépítése ha nem spórolok?

2010. nov. 13. 17:57
 8/8 anonim válasza:
Alapnak a lada nivát ajánlom. Kell rá csörlő (legalább a kocsi súlyának 3szorosa legyen a teherbírása), légszűrö kivezetés (ne azt a fekete müanyagot vedd, mert könnyen törik, inkább pvc csőböl rakj össze egyet, kb 5000 ftból kijön, vagy ha van sok pénzed, rozsdamentes acél). Kiegészítő fényszóró is jól jöhet. Futómű megerősítés mindenképpen, emelésnek a 6 centis gumipogácsást szokták ajánlani. Ha trélerrel viszed, traktor bagi gumi (a gyári gyári kerékkel megegyező méretű). Galytörő vagy löklap az elejére. Bukócső is ajánlott, de a legfontosabb, ami mindenképpen legyen az a kagylóülés és négypontos öv.
2012. febr. 9. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!