Ha maximum 15 millió Ft-ért kéne választanod egy ÚJ autót, akkor te milyen autót választanál?
Jó ez az oldal, a Skoda-tól a Toyota-n át a Kia-ig, benzin/elektormos, minden is le van pontozva...
#8,10: A bohócok választanak így általánosítva hajtóanyagot...
#11 Miért is?
- Dízel már szinte nincs is, eleve 20 éve értelmét vesztette, ráadásul például az én felhasználásomra közel sem megfelelő.
- Panelban élek, elektromosat/hibridet tölteni nem tudok, max töltőállomáson, ami a világ legnagyobb kreténsége. Örülök, ha másnak nem okoz problémát fél órát elpazarolni egyhelyben a teszkó parkolóban, de nekem igen.
Tehát akkor miért is hibás a gondolatmenetem, hogy kizárok a benzinesen kívül minden mást, tekintve, hogy nekem csak a benzines megfelelő, na meg hogy birka sem vagyok?
#12: Mert általános igazságként tekinted a te élethelyzetedet és minden mást elítélsz élből.
Most meg már olyan kijelentéseket teszel, amik szimplán nem igazak
De akkor ezt rakd össze:
Panelban lakom
Van egy 10+ éves dízelem
Van egy 3 hónapos mild hibridem
Ez hogyan illeszkedik a sarkos világképedbe?
#14: Aham, szóval elfogytak az érvek, és nekiállnál személyeskedni?
Nagyon jól leírtad, hogy csakis a te választásod a megfelelő általánosan, nem azt, hogy neked az. Ne erőlködj szerintem, ez a hajó elment.
14
A 10-es/12-es komment a tied? Igen, nagyon úgy tűnik, hogy kizárólag a saját élethelyzeted vetted figyelembe, és nem általánosítasz... (szarkazmus) Legalább a pofád ne lenne ekkora ha már ésszel nem áldott meg a jóisten.
"Aham, szóval elfogytak az érvek, és nekiállnál személyeskedni?"
Vicces, mert én azt írtam, hogy ha megmondod mivel van probléma, akkor szívesen alátámasztom bármelyik kijelentésemet. Én itt vagyok, állok rendelkezésre. Te voltál túl gyáva ahhoz, hogy mondj bármit is, mert félsz, hogy bebizonyítom és akkor nem tudsz magas lóról beszélni.
"kizárólag a saját élethelyzeted vetted figyelembe, és nem általánosítasz... (szarkazmus)"
Csak ismételni tudom magamat: ha bármelyik kijelentésemmel problémátok van, akkor tessék megmondani melyikkel és szívesen bizonyítom.
"Legalább a pofád ne lenne ekkora ha már ésszel nem áldott meg a jóisten."
Roppant kíváncsi vagyok, hogy kedves #15-nek a te személyeskedéseddel is problémája van-e, vagy csak az enyémmel. 😉
Nem lenne rossz tudni mire kell neked. Mert itt 10 embernek 10 különböző igénye van.
Nekem pl. tök jó lenne egy 4x4 ssangyong torres, mert keveset megyek de sokszor kellene a 4 kerék hajtás. Meg kell a hely is a kocsiba mert sok a cuccom amikor megyek.
Ha viszont nagy utakat kéne autópályáznom és nem kéne lemennem a betonról akkor sokkal előbb vennék egy skoda octaviat.
Ha pedig városban kéne kacsáznom naphosszat 1-200 km-ig akkor meg vennék egy kisebb elektromos autót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!