Skoda Felícia 1.3-ban van gyarilag szervo?
Ez így nem megmondható.
Az 1,3 motorral szerelt Feliciák kaphatóak voltak LX, LX-i, GLX, GLX-i felszereltségben.
Ettől függ, hogy van-e benne.
#1 vagyok.
Amit bejelöltem, az a kormányszervó kiegyenlítő olajtartálya.
Felnyitva a motorháztetőt, azonnal látszik, hogy van-e benne szervó, az adott autóban.
Koszonom a valaszokat. Majd meg utana jarok, hogy az adott autoban van e.
Ha nincs, akk max. szeretetek bele.
Nem tudom, hogy milyen értékű autóról van szó, de ilyet beleszereltetni kérdéses, hogy megéri-e.
Én 20 éve vezetek Feliciát, szervo nélkülit, nem érződik a hiánya.
Fölvetődik pár kérdés.
1.
A Feliciákat 1994-től gyártották 2001-ig.
Vajon mit keres a képen a 2018 felirat?
2.
Évekig volt Felíciám, sőt egy márkaklub tagja is voltam, de nem találkoztam olyannal amelyiket kormányszervóval szerelték volna.
3.
Gyárilag toronymerevítő sem volt ezekben az autókban
(márpedig a fotón látható)
4.
A pirossal megjelölt ponton, a blokkot a hűtővel összekötő vastag vízcső látható. Amennyiben lenne is szervó, nem valószínű, hogy annak a tartályát a homlokfalra, éppen a hűtő csatlakozásához rögzítik.
Tudsz valami elfogadható magyarázatot?
#8.
Köszi a tájékoztatást, utólag is lehet tanulni.
Nekem 1.3-as Feliciám volt (1996-os kiadású) és az ahhoz hasonlókat javítottam.
Az általad linkelt leírás viszont 1.6-os és 1.9-es motorról tesz említést, melyekkkel én nem találkoztam, valószínű ezzel magyarázható ez a pót-szerelvényezés.
Kétségtelen, így már másabb a leányzó fekvése.😉
(bár a toronymerevítő továbbra is kérdéses.....)
Köszi.
/#7voltam/
A toronymerevítő nyilván utólagos beépítés lehet, az végképp ritkaság.
A Feliciákat a nagyon kispénzű vásárlók vették annak idején, zömmel az LX felszereltséggel, ami semmilyen extrát nem tartalmazott, pláne nem kormányszervót.
Ritka a full extrás példány, mivel azok árai bőven meghaladták a konkurens modellek pl. F Astra árát, így racionálisabb választás volt az Opel, vagy még a Golf 3 is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!