A romák miért akarják annyira megvenni az örökölt,hagyatékból maradt autóimat ? (állandóan megvételre kérik)
Figyelt kérdés
Kis településen lakom. Örököltem 11 járművet. Ezek sérültek. Miért akarják annyira ?tegnap 14:49
11/27 anonim válasza:
Mert gyakori esetek,nem a kisujjból szívták ki a sztorikat.
Jó esetben vasnak kell, de ha mégsem,te jársz rosszul.
12/27 A kérdező kommentje:
Miután megírod az adásvételit és lejelented utána ,hogy járok rosszul ? Az már az ő nevükön van. Ha kidobják az erdőbe az az ő felelősségük már,de börtöntöltelékeket szerinted érdekli ? Sokuk az ezt még én is tudom.
tegnap 17:00
13/27 anonim válasza:
Igen, ha tisztességesen eljutsz az adás-vételig. De mint írták, sokszor zsarolással, fenyegetőzéssel mennek vissza.
Roma megteszi romával is.
14/27 anonim válasza:
#12 Kamu adásvételiről és eltűnésről hallottál már?
15/27 A kérdező kommentje:
Tudom 11. Meglopják ők a saját vérüket . Rokonaikat is ,de van 1 % aki nem ilyen. Magán vélemény ,hogy 99% ganéj. Miért 12 ha kamu adatokat adnak akkor kibukik az okmányirodában van mi ?
tegnap 17:17
16/27 anonim válasza:
Na szerinted miért? Mert az orkok pont az ilyen törött roncsokból csinálnak pénzt, mert rájuk nem vonatkoznak a szabályok
17/27 anonim válasza:
#12 Dehogy van a nevükön! Majd ha elviszik eredetiségvizsgára, és kormányablakban átíratták, akkor lesz a nevükön, egészen addig a rendszerben te vagy a tulajdonos, és pl minden büntetést neked postáznak, te meg minden alkalommal postázgathatod az adásvételid példányát, hogy te már eladtad és lejelentetted.
19/27 mindentudó99 válasza:
#17 Ne ìrj marhaságot. Ha van egy szabályos adásvételi onnantól kezdve tök mindegy át van e írva. Az eladó dolga azonnal az okmányirodába lejelenteni az eladást az adásvételivel. Ezután már nincs a nevén a kocsi.
20/27 anonim válasza:
#19 Azt te csak hiszed! Kollégának komplett rendőrségi ügye lett abból, hogy nem íratták át az autót amit eladott. Ő hiába jelentette le, az új tulajdonos adatait nem viszik be a gépbe, csak mikor az új tulajdonos bemegy, akkor módosítják.
Szép is lenne, ha elég annyi, hogy az eladó lejelenti.
Kollégának sorban a parkolási bírságok, gyorshajtás majd pedig okirathamisítási ügy is lett belőle, mert aláhamisítva a nevét tovább adták a kocsit. Már salátás volt az adásvételije.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!