Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A romák miért akarják annyira...

A romák miért akarják annyira megvenni az örökölt,hagyatékból maradt autóimat ? (állandóan megvételre kérik)

Figyelt kérdés
Kis településen lakom. Örököltem 11 járművet. Ezek sérültek. Miért akarják annyira ?
ma 14:49
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
72%
Eszedbe ne jusson üzletelni velük!!!!!!!! Inkább rohadjon el az összes jármű a kert végében.
ma 14:52
 2/21 anonim ***** válasza:
74%
Pedig csak becsületes üzletet akarnak kötni🥹 Biztosan semmi gond nem lenne az átírásnál, pl. kamu adatokat írnak az adásvételire utána pedig előállítanak rablógyilkosságért mert papíron a te kocsidat vette fel a kamera😏
ma 14:54
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Vagy az adásvétel aláírás napján a család áll oda, hogy most fele annyiért viszik az autót.
ma 15:00
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb az, amikor két nap múlva visszahozzák, hogy szar az autó, kérik vissza a pénzt...

..-igaz, addig a kiccsalád elugrott Bécsbe bevásárolni, tele motyóval jöttek haza, meg ki nem fizetett bírságcédulákkal...

ne állj szóba velük.

ma 15:22
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért hogy jól járnak, te meg rosszul.
ma 15:58
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb mond nekik, hogy a katalizátor már ki lett szerelve, lehet utána békén is hagynak.
ma 16:30
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy írták, ne add oda nekik semmiért se. Zavard el őket a francba akármi is van, ne is engedd be őket telekhatáron belülre még csak megnézni se!
ma 16:32
 8/21 anonim ***** válasza:
50%

Nem kell ezt azért ennyire túldramatizálni. Szétbontják, leadják vasba. Nyilván fillérekért kell nekik, de sok esetben nincs más megoldás, hogy ingyen megszabadulj használhatatlan, forgalomban lévő autóktól.

Kitöltött adásvételivel kell adni, másnap bemenni és lejelenteni a nevedről.

ma 16:35
 9/21 A kérdező kommentje:

Tegyük tisztába a dolgokat . Én roma vagyok. Honnan tudjátok,hogy magyar tette fel a kérdést? Mert volt nagyapámnak 11 kocsija az 1 dolog ja és nem falopó romák vagyunk és ő sem az volt. Vannak magyarban is gáz emberek. Attól,hogy romák vagyunk nem tesóztunk soha senkivel. Tesó vegyél már nekem egy sört stb.... Nem voltunk soha senkivel szoros kapcsolatban.

Csak a nyolcasban érzem azt,hogy nem hőbörög meg normálisan áll a kérdéshez. Gyújtötte a kocsikat ilyen mániája volt a papinak ,de mi soha nem bontottunk meg vasaztunk meg katiztunk. Ezért tettem fel a kérdést. Roma sokszor letagadja azokat a cigányokat akikről beszéltek.

ma 16:50
 10/21 A kérdező kommentje:
Én csak arra voltam kíváncsi,hogy ők mire mennek,hogy megvesznek minden roncs,összetört,sérült kocsit.
ma 16:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!