DPF és EGR rendszert egyszerre kell kiírni a kocsiból?
Figyelt kérdés
Úgy értem, ha csak a DPF-et iratom ki és az EGR marad az baj? Vagy mindkettőt szedik ilyenkor ki automatikusan? Mert fizikálisan is ki kell ütni a szűrőt azt tudom az EGR-t meg ledugózni, hogy ne duguljon el meg káoszt ne okozzon.dec. 16. 23:04
1/12 Telelő Teve válasza:
Nem kell kiírni semmit, ha ilyenben gondolkozol vegyél benzines autót - van bőven kínálat.
2/12 anonim válasza:
Meg kell javíttatni, ha baja van. Ezzel a többi ember egészséget rombolod. Igazi suttyó dolog a környezetvédelmi rendszerek kiiktatása.
3/12 anonim válasza:
Vegyél euro 4es benzinest és nem lesz ilyen problémád. Nem véletlenül van benne.
4/12 anonim válasza:
Egr-t nem piszkálnám, nekem amikor kiiktatták alul fickósabb lett ugyan, de felül nagyon lustává vált, ráadásul egy fél litert dobott a fogyasztáson. Dpf kiiktatással semmi baj nincs szerintem, senki nem ettől lesz tüdőrákos, de a motornak és a pénztárcának is jót tesz ha nincs benne.
5/12 anonim válasza:
Csak úgy kíváncsiságból...
És a muszakin mit csinálsz majd??.
7/12 anonim válasza:
Teljesen külön van a két dolog, nincs közük egymáshoz, de amíg jók, addig nem bántsd, mellesleg ha nem városban tötymörögsz a dízel autóval (ha meg igen akkor miért?), akkor nem is lesz ezeknek bajuk, meg az autónak sem.
8/12 anonim válasza:
#7 Ez régen volt így, mióta euro 6 van egyre és egyre kényesebbek a modern dízelek dpf-jei.
9/12 anonim válasza:
8as, de ha még jó minek veszed ki? Majd ha besz4rik, a drága pótlás helyett, akkor van értelme kivenni.
10/12 anonim válasza:
#8 Nem igazán tudtam követni a szerelőm gondolatmenetét amikor a komplex folyamatot magyarázta, de az volt a lényege hogy jelentősen megtudja dobni a motor élettartamát ha nincs vele megfojtva. A 2.0pdtdi-vel magyarázta hogy abból anno volt gyári dpf nélküli és dpf-es és a dpf-esek sokkal hamarabb térdeltek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!