Miért szeretik annyira a dízel 3 ajtós Audi A3-at?
Mert ott azt dobják utánad ingyen.
A szomszédba jár most egy A3. de az benzines.
#4 Na tessék, itt az egyik. Audinak hívják, nem pedig Suzukinak, ezért már rögtön sokkal magasabb szinten van. Igaz, hogy ugyanaz a kategória, de az nem számít. 😂
Pont erről beszéltem...
Olcsón hozzá lehet jutni, ráadásul tudja tuningolni. Nem kell túlgondolni, csupán hülyegyerek autónak kell.
Egyébként nem lennének ezek rossz motorok, csak úgy 10 éve elkezdték kicsinálni őket.
Nem igazán vagyok Audi fan, de azért ne említsünk már egy lapon egy A3-at egy Suzukival. Menj mindkettővel 1-1 kört és észreveszed hogy a prémium az miért prémium.
#8 #9 Ember, 2024 van. Közel 30 éves autó. Akik ilyen idős autónál katalógussal, meg újkori állapottal vagdalóznak, azok legyenek szívesek a Humor kategóriába átfáradni.
Sosem állítottam, hogy ÚJKORÁBAN nem volt ezerszer jobb, de nem 1996-ot írunk, hanem 2024-et. Ami annak idején jobbá tette, azok már nem léteznek. A motorját szétrúgták, a belsejét lelakták, az elektronikai berendezések már rég elköszöntek, rohad mint a disznó... hol is van az a prémium akkor? Miben nyilvánul meg? Mert hogy megbízhatóságban, komfortban, megjelenésben nem, az biztos.
Ez az átka annak, ha egy autó elterjed a hülyegyerekek körében. Ugyanebbe a kategóriába tartozik a Golf 4 is, a B5 Passat is, az E46 is... tök mindegy, hogy megjelenéskor milyenek voltak és mit tudtak, mert amiket ma látni lehet az utakon, azok már csak árnyékai régi önmaguknak. Semmi öröm, semmi vagányság, semmi prémium nincs bennük. Szánalmas, szeméttelepre való füstgépek, semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!