Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért szeretik annyira a...

Miért szeretik annyira a dízel 3 ajtós Audi A3-at?

Figyelt kérdés
Érdekes, hogy egyáltalán nem látni benzinest ebből, aztán egy Swift méretű kisautó. Ha A3 kizárólag 1.9. Szerintem tizesével hozzák őket németből

ma 13:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Mert ott azt dobják utánad ingyen.

A szomszédba jár most egy A3. de az benzines.

ma 13:37
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
A dizelbotrány után szabadultak az ilyen motoros autóktól a németek, le is estek az áraik, és hordták őket befelé.
ma 13:40
 3/15 anonim ***** válasza:
66%
Mert az a lehető legolcsóbb hulladék, amin megtalálható a "németprémium" nevű kitaláció egyik emblémája, amitől azt hiszik, hogy ők menők lesznek. Mert az ilyenek úgy gondolják, hogy egy vastelepre való rozsdakupac az orrán lévő matricától máris egy zseniális prémium autójuk van.
ma 13:46
 4/15 anonim ***** válasza:
50%
Először is a swift a kisautó kategóriába tartozik, másrészt az a3 pedig már a kompakt vagy is alsó közép kategória. Azért vezi
ma 13:46
 5/15 anonim ***** válasza:
*veszik mert abban k.baszott k.rva menő leszel. (Legalább is ezt gondolják).
ma 13:47
 6/15 anonim ***** válasza:
0%

#4 Na tessék, itt az egyik. Audinak hívják, nem pedig Suzukinak, ezért már rögtön sokkal magasabb szinten van. Igaz, hogy ugyanaz a kategória, de az nem számít. 😂

Pont erről beszéltem...

ma 13:48
 7/15 anonim ***** válasza:

Olcsón hozzá lehet jutni, ráadásul tudja tuningolni. Nem kell túlgondolni, csupán hülyegyerek autónak kell.

Egyébként nem lennének ezek rossz motorok, csak úgy 10 éve elkezdték kicsinálni őket.

ma 13:50
 8/15 anonim ***** válasza:
6-os! Keress rá katalógus adatokra. A swift kisautó az a3 pedig alsó közép kategória. Tehát nem egy méret. Én nem markáról beszéltem, hanem méretről és az a3 nem kisautó bármennyire is hihetetlen. Ettől függetlenül nem vennék se suzukit se audit.
ma 14:00
 9/15 Beviz Elek ***** válasza:
52%

Nem igazán vagyok Audi fan, de azért ne említsünk már egy lapon egy A3-at egy Suzukival. Menj mindkettővel 1-1 kört és észreveszed hogy a prémium az miért prémium.

ma 14:24
 10/15 anonim ***** válasza:
38%

#8 #9 Ember, 2024 van. Közel 30 éves autó. Akik ilyen idős autónál katalógussal, meg újkori állapottal vagdalóznak, azok legyenek szívesek a Humor kategóriába átfáradni.

Sosem állítottam, hogy ÚJKORÁBAN nem volt ezerszer jobb, de nem 1996-ot írunk, hanem 2024-et. Ami annak idején jobbá tette, azok már nem léteznek. A motorját szétrúgták, a belsejét lelakták, az elektronikai berendezések már rég elköszöntek, rohad mint a disznó... hol is van az a prémium akkor? Miben nyilvánul meg? Mert hogy megbízhatóságban, komfortban, megjelenésben nem, az biztos.

Ez az átka annak, ha egy autó elterjed a hülyegyerekek körében. Ugyanebbe a kategóriába tartozik a Golf 4 is, a B5 Passat is, az E46 is... tök mindegy, hogy megjelenéskor milyenek voltak és mit tudtak, mert amiket ma látni lehet az utakon, azok már csak árnyékai régi önmaguknak. Semmi öröm, semmi vagányság, semmi prémium nincs bennük. Szánalmas, szeméttelepre való füstgépek, semmi több.

ma 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!