Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik stílusos, menő autót...

Melyik stílusos, menő autót vennétek meg az alábbiak közül?

Figyelt kérdés

Alfa romeo 159

Lancia delta

Jaguar s type

Ezeket még ma is megnézik az utcán nagyon menő gépek szerintem. Melyik a legjobb?

ma 10:54
 1/8 anonim ***** válasza:
70%

Dehogy menők, dehogy nézik meg...

A régi Lancia Delta HF-et a hozzáértők nézik meg, az a pár férfi, aki tudja mi. De ettől még nem leszel vele menő a faludiszkó előtt, vagy a telepen és nem fogják a tinik/rvás letolni a bugyit, továbbra is meg kell venni nekik a vodkakólát

ma 11:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Delta.
ma 11:07
 3/8 Telelő Teve ***** válasza:
100%
Megnézik az utcán, hogy miért foglalja hetek óta ugyanazt a parkolót és miért van alatta egy akkora olajtócsa, hogy abban Balaton-átúszást lehetne rendezni.
ma 11:12
 4/8 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
Ki nézi meg? És az mire jó?
ma 11:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

#1 Azért manapság nem könnyű leakasztani egy HF integrale-t :D :D :D

Amúgy csajozásra nyilván nem alkalmasak, de egy szimpla amúgy tök egyben lévő öreg gépet is sokan megnéznek, instant haverfogó gépek ezek. :)

ma 11:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Ahogy ismerősöm mondta, csajozni csakis BMW. A 369le-s Type-R-ről nem tudják a csajok, hogy micsoda, de a legutolsó, szakadt 316i-re nedves lesz a bugyi. :D
ma 12:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyél egy R34-et. Azt még a laikus is megnézni majd.
ma 12:30
 8/8 anonim ***** válasza:

#5: Ugyanezt mondom én is.

ma 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!