Üdv! Hadd kérjem a hozzáértők segítségét. Melyek a 70-120 LE és/vagy 1100-1599 cm3 lökettérfogat közti, értelmezhető (nem csillagszati) összegért felújítható benzinmotorok?
#11: Én kérek elnézést, hogy adok tippet az értelmetlen koncepciódra de közben fel is hívom a figyelmed, hogy értelmetlen a koncepciód. 2 választ kaptál 1 áráért. A szó, amit keresel a "Köszönöm" XD
Ahogy mindenkinek is, aki elmondta, hogy rosszul gondolkozol
Szerintem Honda motorokkal nem nagyon lehet mellélőni,olajfogyasztás lehet gondjuk mert 15-20 évig rúgják mint az állat de úgyis felújítod szóval azzal nem lesz baj.
Személyesen R18A2 motorról tudom hogy nagyon tartós,max az előbb említett olajfogyasztás lehet probléma ami ugye nem számít itt.Már ha nem gond a kicsit nagyobb köbcenti és lóerő.
Mondjuk biztosan nem a legolcsóbb megoldás,alkatrész európai motornál kedvezőbb árban lesz de megbízhatóságban az élen van.
Köszönöm.
Nem a kérdésem iránti megerősítést v egyetértést vártam és várok (az én szempontrendszerem a céljaimon és lehetőségeimen alapszik, nem mások céljain és lehetőségein, ugye), hanem használható infót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!