Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Üdv! Hadd kérjem a hozzáértők...

Üdv! Hadd kérjem a hozzáértők segítségét. Melyek a 70-120 LE és/vagy 1100-1599 cm3 lökettérfogat közti, értelmezhető (nem csillagszati) összegért felújítható benzinmotorok?

Figyelt kérdés
Elsősorban Euro3-4-es besorolású motorokra gondolok. Köszi a válaszaitokat előre is. Aki a projektemhez hozzájárul, felpontozom.
dec. 14. 16:48
1 2
 1/17 Mad Max2 ***** válasza:
100%
Akarsz venni egy hibás motort hogy aztán azt felújitsd? Mire jó az neked?
dec. 14. 16:55
 2/17 A kérdező kommentje:
A terv az, hogy veszek egy autót, amit felújítok, hogy a következő mintegy 6-10 éves időintervallumban kiszolgáljon engem. Azt, hogy előre ismert összeget erre a célra szánjak, megengedhetem magamnak. H vmikor egyszerűen széthulljon alattam, nos, azt nem.
dec. 14. 17:03
 3/17 Mad Max2 ***** válasza:
Nem egyszerübb venni egy autòt ami felújitás nélkűl is kiszolgál téged évekig? Picit olcsóbb és egyszerübb nem?
dec. 14. 17:07
 4/17 A kérdező kommentje:

Ó, a kérdés jó, és hasznos, köszi!

Nos, elvileg egyszerűbb lenne. Gyakorlatilag magasabb a spontán tönkremenés rizikófaktora által okozott nem ütemezhető kiadás megtörténtének esélye, amit szeretnék elkerülni. Inkább most adok ki rá X összeget, mint Z idő múlva Y-t. Most megengedhetem magamnak X összeg kiadását. Ki tudj, ami lesz Z idő múlva?

dec. 14. 17:11
 5/17 dirtboy ***** válasza:
36%
Attól hogy veszel egy hibásat és megcsináltatod még nem jelenti azt hogy utána nem lesz más baja is. Az autók elég bonyolúlt szerkezetek rengeteg minden meghibásodhat és idővel meg is fog hibásodni. A terved az autókban rejlő hiba mennyiségek miatt szerintem értelmetlen hiszen most kiadod a pénzt arra hogy megcsináltad de közben semmi nem garantálja hogy utána évekig kiszolgál probléma mentesen.Simán benne van a pakliban az is hogy sorba egymás után ilyen olyan baja lesz.
dec. 14. 17:48
 6/17 A kérdező kommentje:
Kedves dirtboy, mivel a kérdésemre adott válaszod teljesen irreleváns, muszáj voltalak lepontozni.
dec. 14. 17:50
 7/17 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező. Mivel a kérdésed messze túl tág ahhoz, hogy érdemi választ lehessen rá adni, ezért nem tudom mit vársz.

Legyen vasalóswift oszt mindenki jól jár.

dec. 14. 19:01
 8/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a pontosításra figyelmet felhívó hozzászólásodat, kedves 19:01-es. Felpontoztalak.

Valami olyasmi autót keresek, aminek a hátsó üléssora nem gyerekekre v törpékre van tervezve. Ideális esetben kombi, egyterű, ilyesmi.

dec. 14. 19:04
 9/17 dirtboy ***** válasza:
Nyugodtan pontozd le mert nem számít semmit a pontozás. Amúgy nem is értem magát a kérdést sem hogy milyen választ vársz. Az hogy melyik motornál mennyibe kerül a felújítás nyilván magától a problémától is függ. Ahhoz meg hogy rájönnünk több költség járhat egy turbós benzines esetében mint egy szívó benzin esetében nem kell tudósnak lenni. Mivel euro besorolás alapján turbó benzin nem is játszik így szívó benzinek közt egész egyszerűen azt dönti el melyikre kell többet száni hogy milyen problémával veszed majd meg a kocsit.
dec. 14. 19:12
 10/17 anonim ***** válasza:

Ez egy totális zsákutca és értelmetlen koncepció, továbbá sehol nem látom leírva a keretet.

Így csak nagyvilágba lehet lövöldözni. Astra G, Passat B5 1.6 benzinesek mondjuk, de fejből nem tudom az euro besorolásukat (ha még ilyen baromságot is kell figyelni, hogy visszalépjen az ember, akkor egy generációval korábbra kell lőni.

dec. 14. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!