Fagyállót milyen arányban kell hígítani?
-37 fokost én már nem hígítanám tovább. Használat közben ez lassan úgy is csak gyengébb lesz, jobb nem.
Ha hígítod nyilván emelkedik a fagyáspontja. Vegyészként valamennyit konyítok a kémiához. De a pontos fagyáspont emelkedésre nincs univerzális recept, mert összetételtől függ. Általában nem is teljesen lineáris a változás.
#6 "Tök jó hogy vegyész vagy, de ne ajánlj ilyen baromságokat. Azt kifelejtetted, hogy a legjobb hűtőfolyadék a víz, tehát ha az kimarad belőle..."
És szerinted a -37 fokos hűtőfolyadék 100% etilén-glikolt tartalmaz, semmi mást?! Kicsit visszább vehetnél az arcodból! Nem az a baj, hogy hiányosak az ismereteid, nyilván senki nem úgy születik, hogy mindent tud. De ennek ellenére "baromozol" le másokat és osztod az észt.
Az újonnan rendelt autómban is -38 fokos a gyári fagyálló. Nyilván azért, mert a gyárban nem értenek hozzá, a "barom" mérnökök direkt töltik fel rosszal.
Keress rá, hogy egy ún. "készre kevert" hűtőfolyadéknak általában többnyire mennyi a fagyáspontja! Ugyebár a forgalmazók is mind "barmok", nem értenek hozzá úgy, mint te...?
A gumis ujra tamad a baromsagaival.
Ahogy irtak ez egy keszre kevert fagyallo, ennyi a fagyaspontja a gyarinak is. Nem kell mar tovabb higitani.
Ez ugyan az, mintha koncentratumot vennel es te magadnak bekevered 1:1-ben desztvizzel.
Aki a ****-al mindig baromsagokat irogat bicskanyitogato stilusban o a gumis.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__12..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!