Hogyan tudom beállítani a H4 ledes izzót az autóban?
Figyelt kérdés
A korábbi ledes izzóval jól működött mind a tompított mind a távolsági fényszóró. Viszont a jobb oldalon kiégett a tompított fény. Ezért vettem új ledet, amit párban cseréltem. Persze a jobb oldalt elég lett volna cserélni, viszont így felemásan világított. Mióta kicseréltem, azóta este 10 ből 5 en rám kapcsolják a távolsági fényt. Pedig már úgy állítottam, hogy a lehető legkisebb szögben világítson. Tehát minél lejjebb. Mégis folyamatosan rám kapcsolják a távolsági fényt. Sőt a korábbihoz képest a távolsági fény sem világít olyan messze mint kellene. Majdnem olyan mint a tompított fény, csak jóval erősebb. Ez most a led hibája lehet, vagy én rontok el valamit a beállítással?tegnap 19:54
1/3 anonim válasza:
A LED hibája, mit lehet azon állítani kézzel? Szinte semmit.
2/3 anonim válasza:
Ha jól van berakva, akkor nem tudsz vele mit csinálni, nem ott világít, mint ahogy tervezték a lámpát.
Nem véletlenül írják rá ezekre a ledes szarokra, hogy közúton nem használható.
3/3 anonim válasza:
Vegyél minőségi ledet.
Nekem Osram ece engedélyes van, műszakin, esti igazoltatás alkalmával sem szóltak. (Tudom nálunk illegális)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!