A magyarok is vesznek draga kocsikat? Minek?
Egyreszt honnan van valakinek 30+ millioja egy kocsira, es miert vesz olyan draga kocsit? Annyi penzbol sokkal jobb dolgokat lehetne csinalni
lehet csak nekem magas ennyire az intelligenciam, de ha nekem lenne annyi penzem, vagy a duplaja, vagy a triplaja, teljesen mindegy en nem vennek ilyen draga kocsit, mert nem attol leszek valaki
Aki ilyen kocsikat vesz az nem maga miatt veszi, hanem a mas velemenye miatt. Ezek az emberek a vicc kategoriaba tartoznak
"Aki ilyen kocsikat vesz az nem maga miatt veszi, hanem a mas velemenye miatt"
Pedig sokan maguk miatt, mert nem egy olcsóbb autóban akarnak közlekedni.
"lehet csak nekem magas ennyire az intelligenciam"
Lol, no commemt....
A kérdés provokatív és számodra "sajnos" nem érte el azt a hatást amit vártál, ez van!
De hogy értsd, a legtöbb embernek nem a gazdagsággal van a baja, hanem max az indokolatlan meggazdagodással, lásd korrupció, kapcsolatok stb...
Azért a történelem során született jó pár olyan magyar koponya álltal alkotott szabadalom, ötlet akik, ha ma még élnének jó eséllyel lennének milliomosok kiemelkedő tudások miatt.
Gondolok itt olyan nevekre a teljesség igénye nélkül, mint Rubik Ernő, Gábor Dénes, Teller Ede, Puskás Tivadar, Semmelweis Ignác
"Egyreszt honnan van valakinek 30+ millioja egy kocsira"
Nem mindenki csóró, vannak vállalkozók, felső vezetők akiknek ez nem összeg. Illetve nagyjából olyan, mint másnap megvenni 5-10 millióért az új Suzukit.
"miert vesz olyan draga kocsit?"
30 millió manapság nem drága, egy alsó-közép kategóriás új autó kerül 8-12 millióba.
"Aki ilyen kocsikat vesz az nem maga miatt veszi, hanem a mas velemenye miatt."
Akinek telik autóra, az pont leszarja mások véleményét :D
"lehet csak nekem magas ennyire az intelligenciam"
Ööö...
1. ha ennyire magas az intelligenciád, akkor miért vagy csóró?
2. ha ennyire magas az intelligenciád, akkor miért másokkal foglalkozol?
Igaza van az előző válaszolóknak, de megközelítem máshonnan
Csak nekünk normális magyaroeszágon hogy valaki vesz autót és számításba vesz 1 millió alatti, 25 év fölött gyakorlatilag közösségre veszélyes autókat. (Műszakilag rossz)
Első autónak? Még azt mondom talán, de egy 30+ os párnak akik dolgoznak jó munkahelyen? Ez nem kell hogy gond legyen nyugaton és nálunk sem kellene baj legyen
Az luxus ha egy család egy skoda superbet és egy passatot tart fent? 2 felnőtt máshol dolgozik? 30 millió a két autó újonnan.
Ha arról beszélgetnénk, amit talán Te gondolsz, hogy ez a 30 millió az egy full full mercedes s osztály, egy hobbi autó, csak hetvégére cabrio-ban, meg egy Új B merci is van a családban boltbajárni, az nem a 30 milliós kategória
Egyébként ajánlok két videót speedzone:
Ezekben elhangzik amit itt próbálnak írni páran
"Aki új S mercit vesz annak nem ez az egyetlen autója és a másik nem egy ezres swift"
Az nem ezzel akar bevásárolni menni akciós káposztát. 25 év mulva a 10. Tulaj. Talán, de nem az új.
És igen van olyan ember aki 30 milliót letesz holnap ha megtetszik neki a szalonban egy autó.
Legyen ez a célod neked is.
Érd ezt el becsületes munkával, a társadalmat szolgálva.
Ezt is meg lehet csinálni hidd el.
Csak lehet mi sajnos nem ezt látjuk nap mint nap... de ettől lehetséges
Ha ottvagy, eldöntheted mit veszel.
Egyébként mit vennél ebben a helyzetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!