A magyarok is vesznek draga kocsikat? Minek?
Egyreszt honnan van valakinek 30+ millioja egy kocsira, es miert vesz olyan draga kocsit? Annyi penzbol sokkal jobb dolgokat lehetne csinalni
lehet csak nekem magas ennyire az intelligenciam, de ha nekem lenne annyi penzem, vagy a duplaja, vagy a triplaja, teljesen mindegy en nem vennek ilyen draga kocsit, mert nem attol leszek valaki
Aki ilyen kocsikat vesz az nem maga miatt veszi, hanem a mas velemenye miatt. Ezek az emberek a vicc kategoriaba tartoznak
"Aki ilyen kocsikat vesz az nem maga miatt veszi, hanem a mas velemenye miatt"
Pedig sokan maguk miatt, mert nem egy olcsóbb autóban akarnak közlekedni.
"lehet csak nekem magas ennyire az intelligenciam"
Lol, no commemt....
A kérdés provokatív és számodra "sajnos" nem érte el azt a hatást amit vártál, ez van!
De hogy értsd, a legtöbb embernek nem a gazdagsággal van a baja, hanem max az indokolatlan meggazdagodással, lásd korrupció, kapcsolatok stb...
Azért a történelem során született jó pár olyan magyar koponya álltal alkotott szabadalom, ötlet akik, ha ma még élnének jó eséllyel lennének milliomosok kiemelkedő tudások miatt.
Gondolok itt olyan nevekre a teljesség igénye nélkül, mint Rubik Ernő, Gábor Dénes, Teller Ede, Puskás Tivadar, Semmelweis Ignác
"Egyreszt honnan van valakinek 30+ millioja egy kocsira"
Nem mindenki csóró, vannak vállalkozók, felső vezetők akiknek ez nem összeg. Illetve nagyjából olyan, mint másnap megvenni 5-10 millióért az új Suzukit.
"miert vesz olyan draga kocsit?"
30 millió manapság nem drága, egy alsó-közép kategóriás új autó kerül 8-12 millióba.
"Aki ilyen kocsikat vesz az nem maga miatt veszi, hanem a mas velemenye miatt."
Akinek telik autóra, az pont leszarja mások véleményét :D
"lehet csak nekem magas ennyire az intelligenciam"
Ööö...
1. ha ennyire magas az intelligenciád, akkor miért vagy csóró?
2. ha ennyire magas az intelligenciád, akkor miért másokkal foglalkozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!